Cătălin Botezatu a fost bătut. Confesiunile designerului pe care puţini le cunosc

Cătălin Botezatu a fost bătut. A devenit unul dintre cei mai apreciaţi designeri din România şi de mulţi ani se bucură de un succes răsunător în ceea ce priveşte cariera. Unele dintre calităţile sale le-a dobândit încă din copilărie, din educaţia pe care părinţii săi i-au oferit-o.

10 iun. 2022, 11:44
Cătălin Botezatu a fost bătut. Confesiunile designerului pe care puţini le cunosc
Cătălin Botezatu a fost bătut

Cătălin Botezatu a fost bătut. Chiar dacă acum este un bărbat puternic, nu a fost dintotdeauna așa. Ba mai mult de atât, în ciuda stilului său actual de viață, în perioada adolescenței, designerul a avut de respectat reguli stricte.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu explică de ce își face unghiile cu ojă neagră. Ce reprezintă, de fapt, acest gest: „Înțelegeți odată pentru totdeauna!”

Cătălin Botezatu a fost bătut

Chiar dacă provine dintr-o familie cu posibilități financiare, a primit o educație foarte drastică și a crescut cu o mamă severă, care îl şi altoia atunci când mai făcea câte o prostie. ”Copilăria mea nu a fost cine știe ce… Provin dintr-o familie super, super ok, cu posibilități financiare, dar am avut o educație foarte spartană, foarte drastică. Ceea ce a însemnat formarea mea ca om și atunci fiind copil nu înțelegeam, dădeam vina pe mama mea că era foarte rea cu mine și că era mult prea severă.

Tata a fost foarte permisiv cu mine, ca băieții eram așa, ne înțelegeam. Bine îmi mai spunea: ‘Ai grijă că te bate mă-ta!. Mai mergeam la petreceri, mai beam. (…) Uneori plecam mangă, nu vrei să știi de câte ori am ajuns acasă în patru labe și am dat la boboci prin toată casa. Și mâncam a doua zi o bătaie”, a mărturisit designerul, pentru Fanatik.ro.

Cătălin Botezatu, despre relaţia cu tatăl său

Cătălin Botezatu a fost crescut de mamă, bunică, dar și de mătușile sale cărora le este recunoscător. „Eu mă mândresc cu originea mea. Alexandria este un oraş foarte frumos, dintr-un judeţ care a dat foarte multe valori, scriitori, pictori şi, de ce nu, politicieni. Este un oraş foarte frumos, în care am avut o copilărie extraordinară. Mama o să mă certe acum, dar trebuie să spun că pe mine m-a crescut bunica mea, m-au răsfăţat bunica mea şi un întreg neam de femei, surorile mamei mele. Au contribuit la ceea ce sunt acum, la educaţia mea, pas cu pas”, a spus Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii „La cină” de la Digi 24.

Designerul a crescut fără tată, divorţul părinţilor săi având loc încă de când era foarte mic. Un moment dificil prin care au trecut simultan a fost operația de cancer. Cei doi au fost operați în aceeași zi, dar în țări diferite, Cătălin Botezatu în Turcia, iar tatăl său în România.

Nu prea ne înţelegem foarte bine. Nu în sensul că, Doamne fereşte! Suntem două firi foarte puternice, la fel de vulcanice. Tatăl meu a divorţat de mama mea atunci când eu eram foarte mic, s-a recăsătorit de câteva ori, este un Don Juan, cred că îmi seamănă.

Îl iubesc foarte tare, deşi nu ştiu să-i arăt asta, nu ştiu să-mi arăt afecţiunea faţă de părinţi. Întotdeauna am fost foarte rece, rar i-am spus mamei „Te iubesc!”, poate în ultima perioadă… Dar nu-mi iese asta… Îi iubesc, mama e totul pentru mine, tatăl meu e tatăl meu, clar, şi-l iubesc, şi-l apreciez, şi am furat multe şiretlicuri de la el şi chestii de masculinitate”, a mai adăugat Cătălin Botezatu.