Motivul pentru care Cristian Ţânţăreanu a afirmat despre Anca Ţurcaşiu şi fostul ei soţ că ar fi frecventat cluburi de swingeri: „Atunci am început să spun tot felul de prostii…”

În urmă cu câţiva ani, o informaţie zguduia showbizul românesc. Cristian Ţânţăreanu dezvăluia despre finii lui de cununie, Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu, faptul că frecventează cluburi de swingeri.

02 iun. 2021, 02:21
Motivul pentru care Cristian Ţânţăreanu a afirmat despre Anca Ţurcaşiu şi fostul ei soţ că ar fi frecventat cluburi de swingeri: „Atunci am început să spun tot felul de prostii…”

Cristian Ţânţăreanu şi Anca Ţurcaşiu s-au certat la acel moment, artista supărându-se rău pe declaraţiile pe care naşul le-a făcut presei. În emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, afaceristul a explicat cum i-a venit ideea să facă acea glumă.

Cristian Țânțăreanu şi Anca Ţurcaşiu erau pe punctul de a-şi strica relaţia din cauza unei glume

La acea vreme, Anca Ţurcaşiu a negat declaraţiile naşului ei. La rându său, Țânțăreanu și-a schimbat declarația, spunând presei că a fost ”o glumă foarte proastă la beție. Soțul ei a înțeles-o, dar Anca e praf de supărare, m-a sunat și m-a certat. Îmi cer scuze față de ea”, spunea la acel moment Cristian Țânțăreanu despre respectivul scandal.

Latifundiarul a dezvăluit, în emisiunea lui Denise Rifai motivul pentru care a făcut acea afirmaţie. Din fericire, Cristian Ţânţăreanu şi Anca Ţurcaşiu s-au împăcat repede după acel moment, date fiind sentimentele puternice pe care artista le avea faţă de naşul ei.

Citeste si Adevărul despre relaţia dintre Cristian Ţânţăreanu şi fiul său Dragoş: „Am multe să-mi reproșez: nu a auzit niciodată de la mine ”te iubesc”, nu m-am ocupat de el”

Ce am spus eu, că fac parte dintr-o echipă de swingeri, că mă suna de la presă. A apărut într-un ziar, și asta a fost acum câțiva ani, că divorțează. Mă sunau prietenii și mă întrebau, când ai vorbit cu ei, ”Aseară și nu știu nimic”. Îl sun pe Cristi și îl întreb: ”Măi băiete, ce e?”, ”E una care ne tot freacă”.

Au început să mă sune pe mine, că Anca era la Bacău cu un spectacol și avea telefonul închis, numărul lui fină-miu nu-l aveau. Mă tot sunau și a început să escaladeze. Prima dată am spus că nu e adevărat, după care m-a sunat o jurnalistă din nou să mă întrebe de divorț.

Atunci pe moment mi-a venit…”Nu-i nici o supărare, dar cred că și faptul că ei sunt într-o echipă de swingeri cred că nu le-a făcut bine relației…” A amuțit! Închide. În 5 minute m-au sunat să mă imprime. Așa a fost! Și atunci am început să spun tot felul de prostii, ea juca în Rebecca, Chicago, în musicalurile alea, că au venit și cu ăia la noi, s-au îmbătat, toți s-au îmbrâncit, balerini, artiste, regizoare, s-au aruncat în piscină cu telefoane, cu ceasuri, așa mi-a venit să zic o poveste de genul ăsta.

Eu aveam consimțământul lui bărbati-su, Anca însă când a ieșit, îți dai seama, toată lumea… Nu a fost o glumă bună, recunosc! Mi-am cerut scuze”, a dezvăluit acum Cristian Țânțăreanu amănunte despre scandalul în care finii lui s-au văzut implicaţi fără voia lor.

Citeste si Cristian Ţânţăreanu face bani în pandemie: „Construiesc un complex de evenimente, se va numi Pandemia”

Anca Țurcașiu a divorțat de Cristian Georgescu

În 2020, însă, divorţul dintre Anca Țurcașiu şi Cristian Georgescu nu a mai fost doar zvon.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet-pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!”, a fost mesajul prin care Anca Țurcașiu anunța divorțul de medicul Cristian Georgescu.

 


loading...