Motivul pentru care Elena Cârstea nu mai vine în România: „Recuperarea va mai dura câteva luni bune”. Cum se simte artista

Motivul pentru care Elena Cârstea nu mai vine în România. Artista e stabilită de mai bine de 16 ani în America, acolo unde este și căsătorită cu Glenn Muttart, alături de care a adoptat două fete. Acum, în apropierea sărbătorilor, a fost ofertată pentru a reveni în țară, să cânte în câteva emisiuni, dar a refuzat.

20 nov. 2023, 15:29
Motivul pentru care Elena Cârstea nu mai vine în România: „Recuperarea va mai dura câteva luni bune”. Cum se simte artista
Motivul pentru care Elena Cârstea nu mai vine în România

Motivul pentru care Elena Cârstea nu mai vine în România. În urmă cu câteva luni, cântăreața a suferit un atac cerebral și a ajuns de urgență la spital. Starea ei este din ce în ce mai bună, dar nu și-a revenit complet. Din această cauză, soțul ei a îndemnat-o să nu vină în țară, până nu este într-o stare foarte bună.

Citește și: Cu ce se ocupă Elena Cârstea de când locuiește în SUA: „A refuzat”

Motivul pentru care Elena Cârstea nu mai vine în România

Glenn nu m-a lăsat să vin. A zis să mai aștept până când sunt mai bine. Nu a vrut să stea îngrijorat tot timpul cât aș și fost plecată. Astfel că voi veni în România abia la anul. Chiar îmi doresc mult acest lucru. Tot cu bastonul cu cristale mă deplasez. Am deja trei, unul alb, unul negru și altul albastru. Îmi voi comanda și roz, ca să mă pot asorta.

Din păcate, încă nu mi-am revenit complet… Am probleme cu deplasarea, merg greu. Ceea ce mă enervează, pentru că eu mereu am fost activă. Recuperarea va mai dura câteva luni bune, fac zilnic, la piscină.

Nu am putut să merg până acum la muncă. Sâmbătă încep, am un șef foarte drăguț și înțelegător… Nu mă pot mișca foarte mult, trebuie să țin cont de asta. Nu pot pleca în niciun concediu, sunt limitată… Soțul meu trage de mine să ieșim în oraș. Eu nu vreau să aud, nu pot face efort, obosesc foarte repede. El e stresat să nu mi se întâmple ceva. Ne înțelegem mai bine ca la început, avem o relație în care discutăm orice. Tot ce facem, facem împreună”, a mai declarat artista pentru Cancan.ro.