Cu ce se ocupă Elena Cârstea de când locuiește în SUA: „A refuzat”

Elena Cârstea s-a mutat, acum 15 ani ani, în Statele Unite ale Americii, unde duce o viață complet diferită de cea pe care o avea atunci când locuia în România.

01 iun. 2022, 12:33
Cu ce se ocupă Elena Cârstea de când locuiește în SUA: „A refuzat”

După ce fetele ei au plecat de acasă, ambele alegând să urmeze o carieră în armată, Elena Cârstea și-a pus în practică o pasiune mai veche, care să îi ocupe timpul.

Elena Cârstea și-a schimbat complet cariera, de când s-a mutat în SUA

Acum ceva vreme, Elena Cârstea mărturisea că i s-a propus la un moment dat să cânte pentru comunitatea de români din Detroit, dar a refuzat fără nicio urmă de părere de rău. Artista a zis că nu a mers în America să își continue cariera muzicală, ci să-și găsească liniștea: „Am refuzat să cânt”.

Citește și: Elena Cârstea o face praf pe Roxen, după participarea la Eurovision: „Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?”

Amândouă fetele Elenei Cârstea au intrat în Armată, însă doar Sanda vrea să continue o carieră în domeniul militar.

„Fetele mele sunt plecate. Una e în Texas, una în Arabia Saudită. E sergent acolo. Știu că e într-un loc sigur și nu e cazul să mă panichez. Fata din Texas își termină stagiul și vine acasă definitiv.

Adriana nu vrea în Armată, Sanda rămâne. Sunt foarte bine amândouă. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am probleme cu ele’, a spus Elena despre fiicele sale, la Prima TV.

Toodată, Elena Cârstea și-a deschis o crescătorie de pisici. „Am mai avut mici probleme de sănătate. Mi-am făcut o crescătorie mică de pisici, că mă plictisesc. Azi noapte nu am dormit deloc pentru că aștept să nască o pisicuță’, a spus Elena despre noua ei ocupație.

Ce probleme de sănătate a avut, recent, artista

În vârstă de 58 de ani, Elena Cârstea s-a confruntat relativ recent cu unele probleme de sănătate. Iată despre ce este vorba:

Citește și: Andreea Marin, despre cea mai mare dezamăgire din TV. „Nu am crezut că va veni vremea!”

“Am rămas fără dinți. (…) Și nu pot să vorbesc pentru că mă pregătesc de implanturi și m-au chinuit ăștia ca pe hoții de cai. (…) Am fost un pic bolnăvioară lunile astea, dar mi-a trecut. Nu a fost nimic grav. Acum sunt la serviciu două ore, la o casă interesantă (…). Am zis să mai intru (n.r.: live pe Faceook) să mai vorbesc cu voi, să mai treacă un pic timpul. Nu intru foarte des, că… na, știți cum e: aveți voi destule pe ale voastre, nu să mă vedeți pe mine”, a declara artista, la începutul anului, pe rețelele de socializare.