Motivul pentru care Gigi Becali a renunţat să se mai dea cu parfum: „Te afemeiază. E dar de la Dumnezeu să nu suporţi mirosul de parfum. Dacă vreun angajat s-a parfumat, îl trimit acasă să se schimbe”

Gigi Becali a renunţat să mai folosească parfum de când a avut revelaţia faptului că parfumul "afemeiază". Mai mult, afaceristul nu le permite nici angajaţilor să vină parfumaţi la muncă, iar dacă îi simte, îi trimite acasă să-şi schimbe hainele care miros a parfum.

27 dec. 2022, 16:47
Motivul pentru care Gigi Becali a renunţat să se mai dea cu parfum: „Te afemeiază. E dar de la Dumnezeu să nu suporţi mirosul de parfum. Dacă vreun angajat s-a parfumat, îl trimit acasă să se schimbe”

Gigi Becali spune că, în prezent, detestă mirosul de parfum şi are convingerea că acesta nu este altceva decât un dar de la Dumnezeu.

De ce a renunţat Gigi Becali la parfum

Latifundiarul spune că sufletul omului trebuie să fie „bărbătesc”, iar folosirea parfumului nu face decât să-i şteargă această calitate şi să-l afemeieze.

Eu am citit „paza celor cinci simțuri” care spune că parfumul afemeiază pe bărbat, pentru că sufletul ia pe interior ce are pe exterior. Așa te afemeiază parfumul. Bărbăția este un atribut: și femeia trebuie să aibă bărbăție, dar se afemeiază prin ce poartă pe exterior: ce haine poartă, cu ce parfum se dă. Așa se afemeiază sufletul, dar sufletul trebuie să fie tare, să fie bărbătesc. De-asta am aruncat toate parfumurile, nu mai am nimica, gata […]

Citeste si Gigi Becali a dat verdictul în cazul „Visarion Alexa”: „Să nu-i judecăm pe preoți! Numai dracii îi pun să facă aia” (VIDEO)

M-am gândit așa: ma afemeiază pe mine parfumul? Le-am luat și le-am aruncat pe toate la coș. Nu mai am nimic, nici un parfum. Păi dacă mă afemeiază pe mine… Mi-a dat Dumnezeu dar, că după ce le-am aruncat, nu mai tânjesc după ele. Eu m-am abținut de la ceva ce nu mai voiam.

Eu acum dacă miroase cineva pe la palat și-l simt, întreb cine e și-l trimit acasă să se schimbe: ‘Hai pleacă, ieși afară’. Sau o femeie care miroase a parfum prea tare… Ea, femeia, prin parfum te atrage că are afrodisiace. Mie îmi vine să vomit dacă miros. Eu nu suport parfumul, ăsta e dar de la Dumnezeu„, a spus Gigi Becali într-un interviu la Antena 3.

Citeste si Gigi Becali explică ce înseamnă credinţa adevărată: „Oamenii spun că eu sunt credincios, dar eu sunt zero. Vreau să mă înfieze Dumnezeu şi să fiu fratele lui Hristos. Pot asta”