Motivul pentru care Liviu Vârciu se ceartă cu vecinii: „Oameni frustrați, care au probleme în general”

Motivul pentru care Liviu Vârciu se ceartă cu vecinii. Actorul a explicat că are în jur de 20 de mașini, iar când vine vorba despre locurile de parcare, mulți sunt nemulțumiți. Deranjat că e chestionat mereu despre bolizii pe care îi deține, bărbatul a răbufnit la „Xtra Night Show”.

20 feb. 2024, 17:50
Motivul pentru care Liviu Vârciu se ceartă cu vecinii: „Oameni frustrați, care au probleme în general”
Motivul pentru care Liviu Vârciu se ceartă cu vecinii

Motivul pentru care Liviu Vârciu se ceartă cu vecinii. Sătul discuțiile în contradictoriu, artistul a decis să închirieze un loc din apropierea casei lui doar pentru a-și parca mașinile.

Citește și: Pactul care i-a salvat căsnicia lui Liviu Vârciu cu Anda Călin: „Dorm și în garaj, dorm și în mașină. Orice pentru liniștea și dragostea doamnei”

Motivul pentru care Liviu Vârciu se ceartă cu vecinii

Am 20 de mașini, în jur de 20 de mașini (…) În fața casei mele, am patru mașini și în parcare, unde este un supermarket, am două mașini. Și acum ca să îi anunț pe colegii mei, pe vecinii mei frustrați sau oameni care au probleme, în general, cu câte mașini are Vârciu…

De săptămâna viitoare e cu plata parcarea aia cu mașinile. Să văd unde vă mai îmbulziți. Să văd unde vă mai îmbulziți acolo. Eu am vorbit cu proprietarul și am zis că vreau să închiriez. Nu vrea să vândă locul, că îl luam, l-am închiriat”, a declarat Liviu Vârciu, la Antena Stars.

Ce diferență de vârstă este între Liviu Vârciu și Anda Călin

De șapte ani, prezentatorul TV trăiește o poveste de iubire cu Anda Călina, frumoasa șatenă care a reușit să îl cucerească pe cântăreț de-a dreptul. Cei doi au trecut prin foarte multe momente frumoase și situații tensionate de-a lungul relației.

Anda Călin este femeia care i-a dăruit lui Liviu Vârciu o fetiță pe nume Anastasia și un băiețel care îi poartă numele artistului. De asemenea, Vârciu  mai are o fiică de 21 de ani din relația cu Ami Teiceanu.

Puțini sunt cei care știu faptul că Liviu Vârciu este mai mare cu nouă ani decât Anda Călin. Artistul împlinește 43 de ani pe 17 martie 2024, iar iubita lui face 34 de ani anul acesta. În ciuda acestui detaliu, se înțeleg foarte bine și au o familie deosebită.