Pactul care i-a salvat căsnicia lui Liviu Vârciu cu Anda Călin: „Dorm și în garaj, dorm și în mașină. Orice pentru liniștea și dragostea doamnei”

Liviu Vârciu și soția lui, Anda Călin, au ajuns să facă un pact care face ca relația lor să funcționeze. Care este mărul discordiei dintre cei doi soți.

13 feb. 2024, 10:26
Pactul care i-a salvat căsnicia lui Liviu Vârciu cu Anda Călin: „Dorm și în garaj, dorm și în mașină. Orice pentru liniștea și dragostea doamnei”
Pactul făcut de Liviu Vârciu și Anda Călin

Liviu Vârciu este împreună de aproape opt ani cu Anda Călin, femeia care i-a oferit, pe lângă multă iubire, doi copii. Este cunoscut faptul că prezentatorul are o pasiune costisitoare, care nu este deloc pe placul iubitei lui, dar se pare că cei doi au ajuns la o înțelegere.

Acesta și-a cumpărat o nouă mașină în urmă cu câteva luni și acum și-a mai achiziționat una, așa că a găsit o soluție prin care să-i facă pe plac și soției sale. Liviu Vârciu recunoaște că Anda este deranjată de pasiunea lui pentru mașini, dar a învățat cum să o mulțumească.

„Am cumpărat mașina, sunt cu doamna, și am făcut un pact. Pentru fiecare mașină pe care eu o cumpăr, eu o duc într-o vacanță”, a spus Liviu Vârciu, pe Instagram.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Liviu Vârciu și Anda Călin. Cei doi sunt împreună de 7 ani. ”Important este să ne validăm noi, nu alții”

„Păi, de asta îmi iau și multe (n.r. – mașini) știi? Să am unde să dorm. Căci, dacă o fi să fie, cum sunt și personaj în «Bravo, tată!», serialul de pe Antena 1 dorm și în garaj, dorm și în mașină. Orice pentru liniștea și dragostea doamnei, nu? Adică, dacă ea este fericită, știi cum e. Happy wife, happy life”, spunea recent Liviu Vârciu, la Star Matinal.

Anda Călin, despre relația cu Liviu Vârciu

De-a lungul timpului, cei doi au mai vorbit despre pasul cel mare, dar nu a fost niciodată o prioritate pentru ei. Partenera prezentatorului spune că evenimentul va fi unul intim, la care vor participa doar oamenii importanți din viața lor.

Tot ea a mărturisit și că cel mai probabil va avea loc și cununia religioasă și că evenimentul va fi unul extrem de discret.

„Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi, ca familie, nu să ne valideze alții”, a declarat Anda Călin, potrvit Spynews.

Citește și: Liviu Vârciu a fost la un pas de căsătorie cu Jojo. A anulat nunta în ultimul moment: „Trebuia să ne cunune Horia Brenciu, am iubit-o foarte mult”

Anda Călin a dezvăluit că a reușit să-l transforme pe Liviu Vârciu într-un familist cnvins și că, de fapt, un rol important l-a jucat faptul că prezentatorul TV îți dorea, la acel moment, o relație serioasă.

„Să zic că 40% a contat și aportul pe care l-am adus relației, dar 60% a contat ceea ce el și-a dorit pentru relația aceasta. Contează, dar niște copii nu definesc o relație. Nu pot spune că a fost foarte greu de dresat, poate pentru că ajunsese la o vârstă la care își dorea alte lucruri de la viață”, a mai spus iubita lui Liviu Vârciu.