Motivul pentru care Lora a fost înlocuită de Anna Lesko la „Vorbește lumea”. „Mă ustura carnea, nu mă durea, mă ustura!”

Lora a fost înlocuită la ediţia de joi a emisiunii "Vorbeşte lumea" de Anna Lesko. Vineri, cântăreața în vârstă de 38 de ani a dezvăluit aspecte care nu s-au văzut la TV în urmă cu două zile, dupa care a fost nevoită să rămână acasă.

19 mart. 2021, 17:46
Motivul pentru care Lora a fost înlocuită de Anna Lesko la „Vorbește lumea”. „Mă ustura carnea, nu mă durea, mă ustura!”

Motivul pentru care Lora a fost înlocuită de Anna Lesko la „Vorbește lumea”. Lora a dezvăluit că schimbarea are legătură cu rapelul pe care și l-a făcut marți, 16 martie. Vineri, înainte să intre în direct, la Pro TV, alături de Cove, prezentatoarea a dezvăluit ce simptome delicate a avut după ce și-a primit a doua doză de ser împotriva noului coronavirus.

Motivul pentru care Lora a fost înlocuită de Anna Lesko la „Vorbește lumea”

„Miercuri, în timpul emisiunii, mă ia așa o chestie… nu știu cum să explic, ca și cum te bântuie ceva. Eram: „Aoleu! Que pasa?. Ideea este că până la sfârșitul emisiunii m-a ținut foarte tare, chiar am crezut că pot să o termin emisiunea. A fost extraordinar de greu să ține emisiunea, aveam o stare de leșin, eram amețită”, a povestit prezentatoarea în live-ul făcut înainte de emisiune. Ulterior, după ce a ajuns acasă, Lora s-a simțit destul de rău și nu putea să se ridice din pat: „Migrene, febră, maxim 36, dar eu simțeam că ard, că sunt mai fierbinte. Mă ustura carnea, nu mă durea, mă ustura carnea. Și nu puteam… gravitația era ori 1.000, nu puteam să mă ridic. Pentru mine, durerea de cap era anormală!”.

Anna Lesko, vedetă în America într-un clip al lui Jennifer Lopez VIDEO

Ionuț Ghenu i-a fost alături logodnicei sale, iar aceasta a publicat un selfie, care a fost însoțit de următorul mesaj: „Azi am stat cuminte în brațele lui, mâine ne revedem la „Vorbeste lumea”. Voi face mâine dimineață live pe facebook de la ora 8.00 și voi povesti mai multe despre reacția mea la rapel. #suntbine”.

Anna Lesko, sfaturi despre cum să fii o femeie adevărată 

Gabriel Coveșeanu s-a ținut de cuvânt, pentru că ediția de vineri, 19 martie, de la “Vorbește lumea” a fost deschisă de Cătălin Măruță și bunul său prieten, Radu Ciucă. „Bună dimineața, oameni buni! Nu aveți nicio iluzie, sunteți la «Vorbește lumea». Aveam cheile și facem frumos… o mămăligă! Glumim, am găsit și noi o oală”, a spus Cătălin Măruță. La un moment dat, și-au făcut apariția gazdele emisiunii matinale de la Pro TV: Lora și Cove! „Cică au ajuns. Și eu credeam că noi suntem cu emisiunea. Fie… primii invitați sunt prietenii noștri de o viață – Lora și Cove! Sunt și ei astăzi la Vorbește lumea”, a reacționat Cătălin Măruță.


loading...