Motivul pentru care Maradona şi-a scos din testament fosta soţie şi cele două fiice

Diego Armando Maradona a murit pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani, iar decesul său este încă unul dintre cele mai fierbinţi subiecte în presa mondială, mai ales pentru că apar tot mai multe detalii spectaculoase.

06 dec. 2020, 10:13
Motivul pentru care Maradona şi-a scos din testament fosta soţie şi cele două fiice

Motivul pentru care Maradona şi-ar fi scos din testament fosta soţie, Claudia Villafane, şi pe cele două fiice, Dalma şi Giannina, este unul incredibil, conform publicaţiei argentiniene Clarin.

Decizia prin care Maradona le-ar fi scos din testament pe soția sa și fiicele sale ar fi fost luată în 2015. La acea vreme, fostul mijlocaș ofensiv ar fi descoperit că din conturi îi lipsesc 6 milioane de dolari și 458 de obiecte de colecție. Pentru asta, Maradona a acuzat-o pe fosta soție, Claudia Villafane, potrivit publicației argentiniene Clarin.

Averea lui Maradona este un subiect destul de controversat. Chiar dacă a fost unul dintre cele mai mari staruri ale fotbalului, dacă nu chiar cel mai mare, averea sa ar fi de „doar” 75 de milioane de dolari, plus mai multe proprietăți, mașini de lux și bijuterii, scrie Digisport.

Motivul morţii lui Maradona, alt subiect controversat

Diego Maradona a murit pe 25 decembrie, la câteva zile după ce a fost operat pe creier. Chiar dacă a ieșit din spital și părea bine, fostul campion mondial a murit din cauza unui stop cardiac.

Maradona se lupta cu depresia, dar și cu dependența de alcool. După operația pe creier, ”El Pibe D’oro” a fost externat și se afla la casa lui din Tigre, acolo unde era îngrijit de familie.

La un moment dat i s-a făcut rău. Imediat au fost chemate mai multe ambulanțe, care i-au acordat ajutor la fața locului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Citeşte şi: Îţi mai aminteşti de Lucian Viziru? Fratele lui Augustin de la Ferma locuieşte în Germania