Îţi mai aminteşti de Lucian Viziru? Fratele lui Augustin de la Ferma locuieşte în Germania

Îţi mai aminteşti de Lucian Viziru? Cel care în anii ’90 făcea furori cu trupa Gaz pe Foc, apoi în calitate de actor în telenovelele românești, nu mai este în lumina reflectoarelor de ceva ani. Fratele lui Augustin Viziru s-a mutat de câțiva ani în Germania și și-a descoperit o nouă pasiune, tenisul, din care îşi câştigă şi existenţa. fiind antrenor.

06 dec. 2020, 09:28
Îţi mai aminteşti de Lucian Viziru? Fratele lui Augustin de la Ferma locuieşte în Germania
Lucian şi Augustin Viziru

Îţi mai aminteşti de Lucian Viziru? În urmă cu 10 ani s-a însurat cu Ema Daniela, iubita lui din liceu, cu care are un băiețel, Mihai Adrian. La trei ani de la căsătorie, cei doi au plecat din România, au alea Germania și s-au stabilit acolo.

În trecut, Lucian Viziru era considerat unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc. Era membru al trupei „Gaz pe foc” şi cucerea inimile domnișoarelor. Apoi, şi-a descoperit pasiunea pentru actorie. A fost protagonistul mai multor telenovele de succes, care au prins foarte bine.

Citeşte şi: Augustin Viziru a câştigat Ferma 2020. Ce va face cu premiul de 50.000 de euro

Lucian Viziru şi soţia lui, Ema Daniela

Îţi mai aminteşti de Lucian Viziru?

Într-un interviu mai vechi, Lucian susţinea că este mulţumit de viaţa pe care o duce acum şi nu ar mai vrea să se întoarcă la viaţa de dinainte. Acum, nu îşi mai imaginează  viaţa fără soţia şi fiul lor.

Nici n-aș vrea să mă întorc la viața de dinainte. Acum sunt soț, tată și un om ceva mai responsabil și matur (zic io) decât eram acum 15, 20 de ani. Nu mi-ar plăcea să fiu din nou singur, fără Ema și Mihai.

În primul rând, datorită jobului normal pe care îl am acum, starea mea de spirit este mai bună ca atunci când evoluam în showbiz. Germania nu prea te lasă să stai, așa că atmosfera în casă este una mult mai destinsă decât atunci când eram în România. Dacă părinții sunt mai bine, atunci și copilul va fi mai bine și asta este tot ceea ce contează. La Nemurirea sufletului om avea timp să ne gândim la bătrânețe… sper”, spunea Lucian Viziru într-un interviu acordat PRO TV.

Citeşte şi: Ferma 2021. Ce se întâmplă cu noul sezon