Motivul pentru care Mario Fresh a șters toate pozele cu Alexia Eram. ”Suntem două persoane vulcanice”

În urmă cu două zile, Mario Fresh și-a surprins fanii, când aceștia au observat că au dispărut toate pozele în care apare alături de Alexia Eram. Mai mult decât atât, acesta a dat de înțeles că începe o altă etapă a vieții sale. Ce a declarat tânărul artist. Vezi mai jos.

20 mart. 2024, 08:40
Motivul pentru care Mario Fresh a șters toate pozele cu Alexia Eram. ”Suntem două persoane vulcanice”

Toată lumea știe că Mario Fresh are o relație cu fiica Andreei Esca de aproximativ 7 ani, fiind încă din adolescență împreună. Fanii artistului sunt obișnuiți ca acesta să posteze pe rețelele sociale diferite poze cu iubita lui, lucru pe care și Alexia Eram îl face.

Citește și Mario Fresh, prima reacție după presupusa despărțire de Alexia Eram: „Îmi pare rău, fraților”

Internauții au rămas șocați când au văzut că artistul și-a șters pozele de pe Instagram și au început să își pună întrebări.

Mario Fresh a declarat, într-un interviu, că nu e vorba despre despărțire, ci doar și-a dar ”refresh” și a șters toate pozele de pe Instagram, chiar și pe cele în care apare și fiica Andreei Esca.

„Anul acesta este unul foarte special pentru mine. O să vină pe rând lucrurile și trebuie să pregătesc publicul încet. Sunt foarte multe schimbări și muzicale, dar și… nu am cum să spun. E un proiect și un plan foarte bine pus la punct.

Este vorba și despre un concert foarte mare, muncim din greu la tot ce ține de proiectul acesta. Pregătim și multe alte surprize”, a declarat Mario Fresh, în urmă cu puțin timp, pentru Antena Stars.

”Sunt șapte ani, îți dai seama”

Mario Fresh a vorbit și despre relația cu Alexia Eram.

„Sunt șapte ani, îți dai seama că sunt multe lucruri. Încrederea și ceea ce am construit… o dobândești încet, încet și încrederea și tot ce avem noi. Încrederea și iubirea asta necondiționată, e ceva pur între noi”, 

Citește și Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit? Artistul nu mai are nicio poză cu fiica Andreei Esca: „Un capitol frumos se termină aici. Urmează noi începuturi”

„Suntem două persoane vulcanice, nu cred că ar fi cea mai bună variantă să mergem undeva împreună (nr. într-o competiție). Dacă avem șapte ani cred totuși că am face față și la un show. Pentru că suntem vulcanici s-ar putea să ne facă și rău la un moment dat”, a spus Mario Fresh, potrivit Antenastars.ro.