Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit? Artistul nu mai are nicio poză cu fiica Andreei Esca: „Un capitol frumos se termină aici. Urmează noi începuturi”

Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit? De câțiva ani, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă, un gest al artistului i-a pus pe gânduri pe fani. Și-a sters toate pozele de pe Instagram și a postat doar un videoclip, alături de un mesaj de recunoștință.

18 mart. 2024, 21:37
Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit? Artistul nu mai are nicio poză cu fiica Andreei Esca: „Un capitol frumos se termină aici. Urmează noi începuturi”
Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit?

Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit? Cântărețul se numără printre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară. A dat lovitura la nivel internațional cu hit-ul „Necesar”, iar succesul a venit imediat. Relația lui cu fiica Andreei Esca Alexia Eram este cunoscută de toată lumea, căci se iubesc de la o vârstă fragedă. Chiar dacă au mai avut probleme în cuplu, au reușit să treacă peste toate obstacolele și să rămână împreună.

Citește și: Alexia Eram a vorbit deschis despre certurile și geloziile din relația cu Mario Fresh. „El este mai încăpățânat așa”

Mario Fresh și Alexia Eram s-au despărțit?

Fanii au început să își pună întrebări în ceea ce privește relația lui amoroasă, deoarece a luat o măsură drastică, aceea de a-și șterge toate imaginille de pe profil. Nu se știe dacă gestul său are vreo legătură cu Alexia Eram sau pregăște ceva nou pentru fani din punct de vedere profesional.

Voi sunteți energia și inspiratia care ma determină sa fiu mai bun in fiecare zi. Datorită vouă, imi reamintesc de fiecare dată când urc pe scenă de ce fac ceea ce fac. Pentru zâmbete. Pentru caldură.

Pentru că muzica ne apropie oricât am fi de diferiți și ne face să simțim. Fără voi, n-as fi cunoscut niciodata bucuria reală a unui artist când piesa lui răsună din mii de alte voci. Am crescut cu voi, vă iubesc și vă datorez ceea ce trăiesc astăzi. 🙏

Un capitol frumos se termină aici. Urmează noi începuturi. Stați cu mine!„, este mesajul scris de Mario Fresh.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mario Fresh (@mariofresh)

Fiica Andreei Esca are planuri de nuntă

Întrebată dacă crede că există vreo șansă să fie cerută de soție în 2024, Alexia Eram a răspuns: „Nu știu, de ce mă întrebi pe mine?! Întreabă-l pe Mario”, a spus ea.

Am tot tatonat-o pe Alina Eremia până a cerut-o Edy…”, a spus reporterul Cancan.

Poate ai gura aurită”, i-a răspuns aceasta.

Întrebată și dacă s-ar emoționa și ar plânge, aceasta a spus: „În America Express am plâns foarte mult, îți dai seama că o să plâng, o să fie un moment super emoționant. Mă emoționez de la orice, sunt o persoană foarte emotivă, chiar dacă nu par. Și la filme și dacă văd o persoană mai în vârstă pe stradă, sunt foarte emotivă de fel”.