Motivul pentru care Mihai Trăistariu îşi ţine „ASCUNSĂ” iubita

Mihai Trăistariu face ce face şi încearcă mereu să atragă toată atenţia asupra sa. Fie că se dezbracă pe Facebook, fie că mai vrea să participe la Eurovision sau fie că face declaraţii surprinzătoare despre viaţa sa, Mihai Trăistariu obţine mereu rezultatul dorit. Recent, într-un interviu, cântăreţul a vorbit despre relaţia cu iubita sa, dar şi despre faptul că mereu a protejat-o de camerele de filmat.

RomaniaTV.net
16 feb. 2015, 14:31
Motivul pentru care Mihai Trăistariu îşi ţine „ASCUNSĂ” iubita

Mihai Trăistariu ştie să atragă mereu atenţia asupra sa, dar să şi ofere presei adevărate subiecte de ştiri. Artistul a acordat de curând un interviu celor de la ziarulring.ro, în care a vorbit deschis despre relaţia pe care o are cu o tânără de mai bine de trei ani, dar şi despre motivul pentru care îşi protejează iubita de lumea mondenă. De asemenea, Mihai Trăistariu a recunoscut cum ar trebui să arate marea sa iubire, pe care, din păcate, nu a întâlnit-o încă.

Fantezii erotice cu Bianca Drăguşanu. Un cântăreţ autohton spune ce ar face cu sânii roşcatei

„Femeia visurilor mele trebuie să fie vorbăreaţă din cale-afară, isteaţă foc, s-o placă toţi din jurul meu, să mă susţină şi chiar să mă ajute în orice fac, să nu fie plângăcioasă ori morocănoasă, să fie la maximum de veselă şi optimistă, aşa cum sunt şi eu… să mă placă aşa cum sunt, să ştie să-mi facă măcar o ciorbă, să nu se bage în cariera mea cu sfaturi inutile, să înţeleagă că viaţa mea e… pe drumuri şi prin hoteluri… să-mi facă mulţi copii şi să-şi facă bani singură.

Am o relaţie de mai mult timp cu Ioana. Îmi merge bine. Relaţia durează de trei ani şi ceva. O să ne şi căsătorim într-o bună zi. Am tot vorbit şi despre copii, dar nici ea nu simte, şi nici eu nu simt. Am convenit cu ea că nu îmi voi mai expune viaţa privată aşa cum o făceam adesea în trecut. Am constatat că, în showbiz, relaţiile mediatizate durează cel mai puţin”, a declarat Mihai Trăistariu.

Citeşte şi  Mihai Trăistariu ŞOCHEAZĂ din nou. Uite în ce hal s-a pozat! FOTO