Motivul pentru care o femeie a renunţat la hârtie igienică. Ce foloseşte acum

Motivul pentru care o femeie a renunţat la hârtie igienică. Dezvăluirea a fost făcută de Channon Rose, o mamă care a explicat cum a reușit să renunțe la acest obiect. Clipul video a fost postat pe TikTok, iar în scurt timp a devenit viral.

19 feb. 2022, 19:08
Motivul pentru care o femeie a renunţat la hârtie igienică. Ce foloseşte acum
Motivul pentru care o femeie a renunţat la hârtie igienică

Motivul pentru care o femeie a renunţat la hârtie igienică, declarând că este „scârboasă”. Channon Rose este căsătorită, are doi copii și a reușit să stârnească numeroase reacții în mediul online, în urma anunţului făcut.

Citeşte şi: Pune o rolă de hârtie igienică în frigider. Rezultatul este uimitor și poți economisi bani frumoși

Motivul pentru care o femeie a renunţat la hârtie igienică

Femeia are şi o explicație pentru acest lucru, pe care a dat-o în cadrul unui clip video publicat pe celebra platformă TikTok. Unii i-au dat dreptate, în timp ce altora li s-a părut destul de greu de înțeles.

În cadrul filmulețului, Channon Rose a dezvăluit faptul că nu mai cumpără role de hârtie igienică de foarte mult timp, iar acest lucru a făcut-o să facă o economie importantă de bani. Astfel, a găsit o metodă inedita pentru a înlocui hârtia igienică  cârpe vechi de șters vase, pe care apoi le spală regulat și le refolosește.

Eu cred că hârtia igienică obișnuită e scârboasă, mereu rămân bucăți pe piele. Prefer apa și o cârpă, simt că mă curăță mai bine.

Unii consideră asta scârbos, dar noi avem bideu unde ne spălăm și apoi ne ștergem cu cârpe pe care apoi le punem în coșul cu rufe murdare și le spălăm împreună cu restul hainelor. E mult mai bine așa”, a dezvăluit Channon Rose, potrivit celor de la mirror.co.uk, citat A1.ro.

@channonrose1 Don’t mind my eyelash falling off through this whole video 😂 #reusabletoiletpaper #familycloth #zerowaste #ecofriendly #vegan #channonrose #zerowasteliving ♬ original sound – Channon Rose