Motivul pentru care Puya nu mai apare în reclamele Lays: „Dacă aş fi ştiut repercusiunile, nu mai postam”

Motivul pentru care Puya nu mai apare în reclamele Lays. Cântăreţul a avut o colaborare de mulţi ani cu brandul de chipsuri, care a fost întrerupt brusc din cauza unei postări. Artistul a explicat că totul a plecat de la un mesaj, în care susţine familia tradiţională.

14 iun. 2021, 23:03
Motivul pentru care Puya nu mai apare în reclamele Lays: „Dacă aş fi ştiut repercusiunile, nu mai postam”
Motivul pentru care Puya nu mai apare în reclamele Lays

Motivul pentru care Puya nu mai apare în reclamele Lays. Cântăreţul a făcut o postare pe pagina lui de Facebook, care avea legătură cu „familia tradiţională”, după cum a povestit în podcastul „Aproximativ Discuţii”, cu Gojira.

Eu mi-am spus, sincer, părerea mea. Exact aşa am gândit-o! În primul rând, eu aşa gândesc. Nu a fost un mesaj „anti” ceva. A fost un mesaj, din punctul meu de vedere, cât se poate de normal.

Sincer să fiu, dacă aş fi ştiut repercusiunile mesajului, nu ştiu dacă-l mai puneam. Eu am fost total surprins de şocul de după.

Să îţi spun cum am gândit eu postarea respectivă. Am zis aşa: noi scoatem album nou, hai să îl promovăm spunând despre ce va fi – despre familie, despre patrie ca să ştie lumea despre o să fie, cam care este crezul nostru. Apoi, după ce am postat, au început să sune telefoanele.

Nu ştiam ce am zis greşit. Eu scrisesem că eu cred că familia trebuie să fie formată dintr-un un bărbat şi o femeie, lucru care mie mi se părea un mesaj normal. Nu mi se părea un mesaj anti-gay.

Citeşte şi: Tudor Sişu, reacţie dură la adresa politicienilor, înainte de alegerile locale: „Nişte paraziţi care căpuşează societatea umană”

Motivul pentru care Puya nu mai apare în reclamele Lays

Am ales prost contextul, dar dacă eu cred în chestia aia de ce să nu o zic.Repercusiunile au fost grave. M-au sunat şi de la Lays. Noi aveam patru reclame filmate, făcute la Castel Film. Mi-au zis că nu mai putem difuza nimic. Eu am încercat să-i fac să înţeleagă că n-am încălcat prevederile contractului şi am susţinut o idee cât se poate de morală şi de normală pentru mine, că o familie trebuie să fie formată dintr-un bărbat şi o femeie. Asta e, dacă sunt prost, sunt prost, dar aşa am gândit eu.M-am trezit că s-a întrerupt contractul. Au vrut să-l rezilieze, dar eu nu puteam să îl reziliez pentru că nu încălcasem contractul. Am avut o discuţie de câteva zile în care încercau să îmi zică că eu am greşit ceva din contract, dar eu încercam să le explic că n-am făcut nimic rău.În continuare cred că n-am făcut nimic rău. Mi-au sugerat să scot postarea. Eu n-am făcut niciodată, în toată cariera mea, un statement şi apoi să zic că nu am zis chestia aia şi să îmi cer scuze. Nu înţelegeam pentru ce să îmi cer scuze.Apoi am văzut eu că a fost Referendumul, dar automat susţineam ideile respective. Eram pentru. Eu cred că familia e făcută dintr-un bărbat şi o femeie. O să spun chestia asta până mor.Până la coadă, eu nu intrasem în scandaluri cu droguri, nu mă arestase cineva, nu mă butusem cu nimeni…

”, a spus Puya.

https://www.youtube.com/watch?v=CpDsp_LUKjQ