Tudor Sişu, reacţie dură la adresa politicienilor, înainte de alegerile locale: „Nişte paraziţi care căpuşează societatea umană”

Tudor Sişu a răbufnit la adresa politicienilor din România. După 30 de ani, susține Sișu, pentru o schimbare în adevăratul sens al cuvântului, românii ar trebui să zică faptul că nu mai vor nici „două drumuri și un bloc” și nici pe politicieni. 

RomaniaTV.net
10 sept. 2020, 13:48
Tudor Sişu, reacţie dură la adresa politicienilor, înainte de alegerile locale: „Nişte paraziţi care căpuşează societatea umană”

Cum să schimbi niște paraziți care căpușează societatea umană de sute de ani? Cum? Și care o controlează! Uite politicienii noștri. Crezi că-i dă cineva la o parte? Ei și-au construit o chestie în care aproape un milion de oameni probabil sunt implicați, plătiți regește și țin un sistem în viață.

Îi aud pe toți că *Băi, schimbarea… Hai să-ți spun ceva! Din 90 și până acum, noi trebuia să fim departe, dacă apărea un om sincer în țara asta. Voi conduceți țara asta de la început, de când s-a eliberat, vezi Doamne. Hai să tragem linie. În toți anii ăștia au fost încasate mii de milarde de euro. Hai să vedem ce cheltuieli au fost făcute cu țara. Și atunci, vei vedea cât s-a furat. Vrei acum, după 30 de ani, să salvezi situația.

După ce ți-ai făcut plinul și v-ați făcut plinul toți, acum hai să ne faceți și nouă ce? Două drumuri și un bloc? Nu le mai vreau! Asta trebuie să ai tăria. Să spui că nu le mai vreau. Când poporul român va spune că nu le mai vreau și nu vă mai vreau nici pe voi, atunci se va schimba ceva. Până atunci, o să mergem la vot, cine merge…„, a declarat Tudor Sişu pentru Dcnews.ro.

Vezi si: PUYA este hăituit de recuperatori din cauza unor „ţepe”

Tudor Sişu din „La familia” s-a pocăit

Solistul trupei La Familia apare intr-un reportaj realizat de Trinitas TV, postul de televiziune oficial al Patriarhiei Romane.

Tudor Sisu a fost de doua ori condamnat si si-a petrecut aproape patru ani in spatele gratiilor din cauza drogurilor. Acum, spune ca Dumnezeu este cel care l-a vindecat de acest viciu, ca a fost marcat de intalnirea cu parintele Arsenie Papacioc si marturiseste ca a fost la un pas de moarte in urma cu doar cativa ani.

Singurul lucru care te scoate mereu la liman este credinta. (…) M-am analizat! Mi-am dat seama unde e punctul in care lucrurile au luat o alta turnura. Inainte, cand aveam probleme cu drogurile, eram mult mai rece, mai izolat. Cred ca faceam toate chestiile astea pentru ca nu gaseam ce-mi placea cu adevarat. Am fost arestat, am venit acasa si mereu ma intorceam la aceeasi chestie.

In momentul in care am schimbat ceva in viata mea, nu intentionat, pentru ca probabil intervine un semn pe care ni-L trimite Dumnezeu, am aflat ca atunci cand faci voia ta te simti de multe ori… mic. Cand faci voia Lui, te simti energizat… inaltat. Simti ca nu actionezi singur. Nu am simtit in perioadele grele ca am sustinerea de care am nevoie. (…) Gandul la Dumnezeu iti da sens in viata. Fiecare om primeste un canon pe care trebuie sa-l faca. O raportare de un minut pe zi la Dumnezeu te ajuta sa mentii legatura cu El! E acolo!„, a spus Tudor Sisu la Trinitas TV.

Rapperul a povestit si despre intalnirea pe care a avut-o cu Parintele Arsenie Papacioc, unul dintre personajele de referinta ale Ortodoxiei Romane in ultimii 50 de ani: „Parintele mi-a spus doar cateva fraze. De fapt o singura fraza, in afara de formulele de politete si de un mic deiferend la final. Singurul lucru pe care mi l-a spus Parintele Arsenie Papacioc, dupa ce s-a uitat la mine a fost: sa nu te intrebi niciodata de ce” Deci n-o sa ma intreb niciodata de ce„.