Motivul pentru care Ruby nu se dezbracă mai mult la „Dansez pentru tine”. Nu te-ai fi gândit la asta

În ediţia de sâmbătă a show-ului "Dansez pentru tine", Ruby trebuia să poarte o pereche de pantaloni foarte scurţi, însă cântăreaţa a refuzat deoarece în public se afla o persoană foarte specială din familia sa şi i-a fost pur şi simplu ruşine.

11 nov. 2013, 21:05
Motivul pentru care Ruby nu se dezbracă mai mult la „Dansez pentru tine”. Nu te-ai fi gândit la asta

Deşi Ruby pare o persoană dură şi fără inhibiţii, ea este de fapt foarte emotivă şi ruşinoasă. Scena de la „Dansez pentru tine” îi dă artistei foarte multe emoţii.

„Nu reuşesc deloc să mă obişnuiesc cu scena de la „Dansez pentru tine”, fiind un show cu o amploare atât de mare, este foarte greu. Sunt foarte emotivă, Alex la fel şi ajungem acolo şi ne pierdem un pic cu firea şi ne tremură picioarele, inima. În concerte îmi permit să fac ce vreau, că sunt concertele mele. Fac ceva la care ştiu sigur că mă descurc. Aici, eu nefiind dansatoare, e un pic mai dificil”,a explicat cântăreaţa pentru cancan.ro.

CITEŞTE ŞI Sore, de urgenţă pe mâna medicilor. Coregraful ei a chemat ambulanţa

La ultima ediţie a show-ului, Ruby a refuzat să poarte o pereche de pantaloni foarte scurţi în timpul dansului pentru că bunica sa se afla în public şi o urmărea.

„Bunica mea a venit în seara aceasta aici şi m-a emotionat”, a spus Ruby.