Sore, de urgenţă pe mâna medicilor. Coregraful ei a chemat ambulanţa

Participarea la "Dansez pentru tine" i-a adus lui Sore nu doar încă o confirmare că îşi poate depăşi limitele, ci şi forma fizică la care a visat. „Am, în sfârşit, pătrăţele!”, a mărturisit artista, care a slăbit mai bine de 5 kg de când a început repetiţiile şi până acum. Ce o încântă şi mai mult pe Sore este faptul că în tot acest timp s-a tonifiat. Din păcate, programul solicitant nu-i face atât de bine pe cât spune.

RomaniaTV.net
09 nov. 2013, 14:29
Sore, de urgenţă pe mâna medicilor. Coregraful ei a chemat ambulanţa

Sore a declarat ca îi place foarte mult să danseze şi adoră să se trezească dimineaţa şi să meargă la antrenamente. Nimic nu stă în calea artistei. Într-o seara ea a venit de la filmări ruptă de oboseală şi a avut şi probleme de respiraţie. Coregraful ei a fost nevoit să cheme o ambulanţă.

„A răpus-o boala. I-a fost foarte greu să vorbească. Nu putea să respire, am chemat doctorii. Şi-a pus un aerosol. Şi-a făcut injecţii intravenos, a trebuit s-o las să doarmă. Corpul ei nu a mai rezistat. Sunt puţin ingrijorat, dar sper să iasă foarte bine”, a spus Bogdan, coregraful artistei, potrivit wowbiz.ro.

Vineri seara, Sore şi George (Dark) au fost primii concurenţi care au dansat în ploaie.

 

DANSEZ PENTRU TINE 2013, al 14-lea sezon. Iulia Vântur şi-a făcut apariţia într-o rochie superbă, mulată pe corp. Fosta iubită a lui Marius Moga a strălucit vineri seară alături de colegul său de platou, Ştefan Bănică Jr.

DANSEZ PENTRU TINE. Gemenele Cheeky Girls au revenit în ringul visurilor, unde au dansat pentru un caz umanitar emoţionant.

DANSEZ PENTRU TINE 2013: Cât au slăbit vedetele

În ediţia de vineri seară, toate vedetele au apărut mai slabe decât le ştim cu toţii. Antrenamentele draconice la care sunt supuşi concurenţii de antrenori şi-au spus cuvântul şi participanţii au dat câteva kilograme jos.

Elena Ionescu a scăpat de patru kilograme

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a constatat fericită că i s-a întâmplat acelaşi lucru ca şi lui Sore. „Am un tonus foarte bun”, a precizat cântăreaţa, care a devenit mai uşoară cu 4 kg de când a intrat în cantonamentul riguros din ringul visurilor. „Dansez pentru tine e cea mai bună cură de slăbire”, a concluzionat Elena.

Citește și: DANSEZ PENTRU TINE. Nici machiajul NU O MAI AJUTĂ. Vezi cum a apărut Elena de la Mandinga în ringul visurilor

Sore se laudă că are pătrăţele

Participarea la „Dansez pentru tine” i-a adus lui Sore nu doar încă o confirmare că îşi poate depăşi limitele, ci şi forma fizică la care a visat. „Am, în sfârşit, pătrăţele!”, a mărturisit artista, care a slăbit mai bine de 5 kg de când a început repetiţiile şi până acum.

Dima este şi el mai slab

Şi celălalt duelist din această săptămână, Dima Trofim, a slăbit tot 4 kg. „Mă pregătesc foarte strict, petrec la repetitii ore întregi şi asta se vede şi în condiţia mea fizică. Deşi nu aveam de gând, am slăbit destul, patru kilograme”, a declarat Dima.

Ilinca Vandici a slăbit doar un kilogram

Ilinca Vandici a devenit mai uşoară cu un singur kilogram, dar a şi avut grijă să nu slăbească, menţinând o alimentaţie sănătoasă şi suficient de hrănitoare pentru a avea energie. Vedeta chiar s-a temut la un moment dat să nu se îngraşe în timpul concursului, pentru că odată cu repetiţiile a început să consume şi dulciuri.