Motivul pentru care s-a îngrășat Gabriela Cristea. Vedeta suferă de o boală secretă

Gabriela Cristea a debutat pe micile ecrane în 1994, la TVR1, iar acum este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România.

09 ian. 2023, 19:25
Motivul pentru care s-a îngrășat Gabriela Cristea. Vedeta suferă de o boală secretă
Boala ascunsă de care suferă Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și-a început cariera în televiziune la TVR1, ca prezentatoare a concursului Eurovision. De atunci, totul a mers spre bine pe plan profesional, dar munca, stresul și programul solicitant i-au afectat sănătatea.

Invitată la Teo Show cu ceva timp în urmă, Gabriela Cristea a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are. Multe dintre acestea sunt privite drept cauză principală a kilogramelor în plus pe care vedeta le-a acumulat de-a lungul anilor.

Citește și: Boala teribilă de care suferă Gabriela Cristea. „Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade”

Gabriela Cristea: „Am fost un caz fericit”

„Pot să spun că am fost un caz fericit. Spre norocul meu, am descoperit că tind să dezvolt aceste probleme chiar când s-a declanșat boala. Le puneam pe seama oboselii și a stresului. Mi-am făcut analizele și factorii endocrini și totul a fost în regulă.  Mi-am refăcut analizele după trei luni și am descoperit că sunt peste parametrii normali, cu puțin, dar eram. Am ajuns la medic exact când trebuia”, 

a povestit prezentatoarea.

Din cauza acestor probleme, Gabriela Cristea a renunțat și la emisiunea care a făcut-o celebră, „Mireasă pentru fiul meu”. Aceasta a ales sănătatea în detrimentul muncii. Cel care a convins-o să facă acest pas a fost medicul endonicrolog. Pentru a-și îmbunătăți sănătatea, Gabriela avea nevoie de cât mai puțin stres, o alimentație echilibrată și sport. Aceasta a mers la un nutriționist și a urmat cursuri de pilates pentru a-și menține afecțiunea sub control.

Anul trecut, vedeta a fost testată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Chiar dacă a făcut o formă ușoară a bolii, aceasta a avut nevoie de consliere, așa că a apelat la un psiholog în momentul în care a avut de-a face cu atacuri de panică.

Citește și: Florin Ristei s-a despărţit de Naomi Hedman. Mesajul misterios al artistului: „Timpul vindecă tot”

„Am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ. Am vorbit cu psihologul și mi-a zis că, după o lună de la boală, ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, alții mai puțin agresiv. Am avut și fobii în timpul bolii, când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că, dacă luăm foc în casă, noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi, nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a povestit Gabriela Cristea la acea vreme.