Boala teribilă de care suferă Gabriela Cristea. „Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade”

Gabriela Cristea, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, s-a confruntat în ultima perioadă cu mai multe probleme de sănătate şi chiar a rămas cu unele sechele. Prezentatoarea TV a vorbit, în premieră, despre momentele dificile prin care trece.

09 ian. 2023, 15:48
Boala teribilă de care suferă Gabriela Cristea. „Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade”
Boala teribilă de care suferă Gabriela Cristea. "Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade"

Boala teribilă de care suferă Gabriela Cristea. Vedeta TV a mărturisit că, din cauza epuizării, suferă de oboseală emoţională, iar din această cauză are şi o infecție în corp, care recidivează de fiecare dată când sistemul ei imunitar scade.

„Anul trecut am avut mai multe probleme de sănătate, și asta pentru că am muncit foarte mult și nu prea am avut timp să mă ocup de mine – am o infecție, se pare, în corp, care recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade. Încerc să rezolv aceste probleme și, apropo de întrebarea ta legată de oboseala emoțională, asta vine odată cu faptul că timpul este dușmanul nostru cel mai mare, dar și prietenul nostru cel mai mare, un paradox, evident”, a declarat Gabriela Cristea într-un interviu acordat celor de la VIVA!.

Citeşte şi: Tavi Clonda, prins cu fosta în parcare de Gabriela Cristea: „M-a invitat să mă duc undeva”

„În momentul în care nu mai faci față, din punctul de vedere al timpului, să poți să rezolvi toate problemele pe care le ai, atunci, evident, și clachezi, pentru că nu știi efectiv pe unde să scoți cămașa. Recunosc că am zile când aș vrea să mă clonez, poate chiar în trei ar fi ideal. Sunt sigură că, de fapt, m-aș clona în trei bucăți. Una dintre ele să se și odihnească pentru noi toate la un loc. Dar încerc să rezolv aceste probleme și încerc să-mi mențin imunitatea cât mai mult crescută prin alimentație și prin vitaminele pe care le iau”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Citeşte şi: Gabriela Cristea se retrage din televiziune? Ce business vrea să îşi deschidă: „Pot să vă spun că mă voi implica 100%”

„Anul 2022 a fost unul ca oricare altul, în care am evoluat foarte mult, în care am mai reușit să și respirăm pe ici, pe colo, în sensul că am mai plecat. A fost un an în care am încercat să ne regăsim cu toți cei apropiați nouă, pentru că, după doi ani în care am stat foarte multă vreme în casă, în sfârșit am putut să ieșim, să ne vedem, să ne îmbrățișăm, să vorbim față în față, ceea ce a însemnat enorm pentru noi toți. A fost anul în care ne-am relaxat foarte mult și în care ne-am redescoperit unii pe alții”, a mai spus Gabriela Cristea.