Motivul pentru care s-au întros Elena Marin, Sorin Pușcașu, Alexandra Ciomag și Cătălin Zmărăndescu la Survivor. ”E testul suprem”

Elena Marin, Alexandra Ciomag, Cătălin Zmărăndescu și Sorin Pușcașu au acceptat din nou provocarea celor Survivor All Stars! Odată cu intrarea lor în competiție, lupta devine tot mai dificilă, fiind patru concurenți puternici. Iată ce i-a adus din nou în competiție și cum s-au pregătit, din punct de vedere fizic și psihic, înainte de plecarea în junglă!

31 ian. 2024, 16:48
Motivul pentru care s-au întros Elena Marin, Sorin Pușcașu, Alexandra Ciomag și Cătălin Zmărăndescu la Survivor. ”E testul suprem”

Elena Marin, Alexandra Ciomag, Cătălin Zmărăndescu și Sorin Pușcașu au acceptat din nou provocarea celor de la PRO TV, iar acum fac parte din show-ul Survivor All Stars.

Citește și Spectacol de proporții în a treia săptămână de Survivor All Stars! Anunțul care a băgat spaima în concurenți: „Dublă miză” | LIVE STREAMING

Odată cu intrarea lor în competiție, lupta devine tot mai acerbă, fiind patru concurenți puternici. Iată ce i-a adus din nou în competiție și cum s-au pregătit, din punct de vedere fizic și psihic, înainte de plecarea în junglă!

Întrebați ce i-a făcut să accepte această provocare, concurenții au răspuns:

„Încă de când eram pe insulă, spuneam că dacă va exista Survivor All Stars’, voi accepta această provocare fără dar și poate. Iar cum am primit telefonul de la producție n-am mai stat pe gânduri… am zis clar da!”, a spus Alexandra.

„Sincer, am stat ceva pe gânduri, pentru că am avut două operații după prima participare. Dar m-am consultat cu medicul meu și după ce am primit ok-ul din punct de vedere medical, am decis că nu pot spune nu provocării supreme”, a spus Elena.

„Aștept această provocare de când am ieșit din sezonul 2021 pe motiv medical. Mi-am dorit atât de mult, încât am renunțat la foarte multe proiecte doar pentru a nu pierde acest senzațional show!

Nici măcar nu știam dacă se face All Stars, eu totuși am lucrat cu legea atracției până ‘m-a lovit’ (râde). Am acceptat fără ezitare pe moment, ulterior am avut câteva gânduri pentru că acum sunt în altă situație, avem un băiețel, iar plecarea mea departe de el, m-a făcut să gândesc de 2 ori, iar decizia cea mai bună pentru noi, pentru el, pentru mine, a fost să accept clar!”, a fost părerea lui Sorin Pușcașu.

„Tocmai pentru că știam deja cât este de dificilă această provocare, am analizat cu atenție când am primit propunerea. Mă bucur să fac parte din sezonul suprem și am acceptat această provocare cu un gând clar – să merg cât mai departe și să-mi testez limitele”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Psihicul, cel mai antrenat de către cei patru concurenți

Întrebați și cum s-au pregătit pentru revenirea la Survivor All Stars, cei patru concurenți au spus următoarele:

„În primul și primul rând, psihic pentru că ăsta e testul suprem. Clar acest sezon va fi cu totul și cu totul diferit, iar lupta propriu-zisă va fi dată între caracterele puternice ale oamenilor.

Fac sală mereu, deci nu pot să spun că m-am pregătit într-un mod anume. Consider că tu ca persoană, trebuie să fii motrică, poți să faci tu de dimineață până seara pregătiri că dacă nu ai hrană, nu poți să dai randament maxim!”, a spus Alexandra.

„Sincer, nimic în plus. Fac mișcare foarte multă în dans, merg la sală sau fac antrenamente în aer liber când am timp. Nu am început o pregătire specială atunci când am aflat că plec”, a continuat Elena.

„Psihic, mai mult decât fizic! Știu că mulți de acasă văd această competiție mai mult sportivă decât un experiment social, dar intrările pe traseu sunt puține și de durată mică, iar dacă ne gândim și comparăm cu restul orelor petrecute în câmp, partea sportivă este mult mai puțin importantă

Părerea mea este că Survivor, este un show, nu o olimpiadă pentru care trebuie să te pregătești toată viața. Noi, participanții acestui show, avem cu totul o altă viața, poate nu avem timp să ne pregătim fizic așa cum și-ar dori cei de acasă să ne vadă. Nu este un maraton, nici atletism, este un show TV cu ore grele în care îți este dor de familie, prieteni, în care îți este foame, în care ești amețit, în care te dor toate cele de la dormitul pe scândura, în care îți este frig seara și foarte cald ziua… dacă te adaptezi și duci bine psihic, cu siguranță vei reuși să te concentrezi și pe acel final încât să aduci punctul!”, a spus Sorin Pușcașu.

Citește și Războinicii câștigă „Jocul pentru provizii” la Survivor All Stars. Cum a reacționat Zanni după ce Alexandra Duli a sărbătorit victoria cu mișcări de twerk: „Jador te ia și în clip, dacă vrei, sora mea”

„Sportul face din viața mea de ani de zile, nu pot spune că am făcut ceva anume pentru această revenire. Evident, am făcut câteva lucruri în plus la sală, dar nimic nu te poate pregăti pentru ce-ți aduce această provocare numită Survivor în viață”, a fost părerea lui Cătălin Zmărăndescu, potrivit Viva.ro.