Războinicii câștigă „Jocul pentru provizii” la Survivor All Stars. Cum a reacționat Zanni după ce Alexandra Duli a sărbătorit victoria cu mișcări de twerk: „Jador te ia și în clip, dacă vrei, sora mea”

Războinicii au câștigat „Jocul pentru provizii” la Survivor România All Stars, în ediția din 30 ianuarie 2024. Avantajul uriaș de care beneficiază aceștia.

31 ian. 2024, 09:36
Războinicii câștigă „Jocul pentru provizii” la Survivor All Stars. Cum a reacționat Zanni după ce Alexandra Duli a sărbătorit victoria cu mișcări de twerk: „Jador te ia și în clip, dacă vrei, sora mea”
Alexandra Duli și-a sărbătorit victoria de la Survivor All Stars cu mișcări de twerk

Războinicii au reușit să îi învingă pe Faimoși, câștigând astfel „Jocul pentru recompensă”, în ediția din 30 ianuarie 2024 de la Survivor România All Stars. Pe lângă mâncare (ouă și cartofi), aceștia se bucură și de un avantaj. Potrivit anunțului făcut de Daniel Pavel, ei vor putea alege trei coechipieri care să meargă în tabăra adversarilor și să ia de acolo cinci obiecte, la alaegere, câștigate de aceștia în competiție.

Citește și: Cine pleacă acasă cu marele premiu de la Survivor România All Stars 2024. Singurul concurent care a câștigat toate probele de până acum

Acest eșec a făcut ca în tabăra Faimoșilor să se instaleze dezamăgirea, mai ales pentru că au egalat de mai multe ori în timpul jocului și au fost foarte aproape de victorie. Astfel, au apărut în peisaj și primele înțepături între adversari.

„Ești mândru de tine la cât ai ciripit aici pe margine la colegii noștri. Ai cel mai murdar caracter din echipa ta, Andrei, ca să știi”, i-a reproșat Jorge lui Andrei Ciobanu. „Nu l-a întrebat nimeni ce facultăți și masterate are”, a continuat Jorge.

„Da ce facultate ai făcut?”, întreabă Jador, la care Andrei Ciobanu îi răspunde: „Conservatorul și Managementul Afacerilor, plus masterul”

„Tu cânți?”, se miră Jador.

Alexandra Duli a făcut twerk la Survivor All Stars

Când scorul era de 3 – 3, după o luptă strânsă cu Ștefania Stănilă, Alexandra Duli a reușit să ducă scorul la 4 – 3 pentru războinici. Extrem de fericită, concurenta își unduește șoldurile, cu mișcări de twerk, în fața echipei adverse.

Citește și: De ce a refuzat Cornel Păsat să participe la Survivor România: „Multă mâncătorie, ipocrizie, perversitate”. Și soția lui, Bianca, a fost ofertată de ProTV

În timp ce Jador a vrut să revadă momentul, Zanni a ținut să-i spună Alexandrei că nu e un gest frumos: „Pentru demnitatea ta, nu mai face asta!”

„Da taci, mă. Ce te bagi tu în fericirea mea, mă?. Bravo, Duli, fii independentă!”, intervine Jador.

„Jador te ia și în clip, dacă vrei, sora mea!  „Dacă erai sora mea, te certam rău de tot”, continuă Zanni.