Motivul pentru care Sore nu se căsătorește cu iubitul său. Cei doi au împreună o fetiță de patru ani

Sore și iubitul său Mircea formează un cuplu de mai mulți ani și au o fetiță în vârstă de patru ani, cu toate acestea cei doi nu sunt căsătoriți. Cântăreața a explicat motivul într-o emisiune TV.

01 dec. 2020, 14:29
Motivul pentru care Sore nu se căsătorește cu iubitul său. Cei doi au împreună o fetiță de patru ani

Motivul pentru care Sore nu se căsătorește. Cântăreața a povestit într-o emisiune TV faptul că după botezul fetiței, unde au fost prezenți 200 de persoane, aceasta și Mircea au decis că nu vor să mai treacă printr-un eveniment de o asemenea amploare.

Citește și: Monolog de senzație făcut de Celantano din Las Fierbinți: ”Intri în spital şi, dacă ai noroc să ieşi de acolo, eşti mai bolnav decât ai intrat”

”Mie îmi place mai mult să fiu «iubita» decât «soția». Și eu, și Mircea nu suntem fanii evenimentelor mari. Adică, dacă am face o nuntă, ar trebui să chemăm cel puțin 200 de persoane, ca să nu se supere nimeni. Am avut 200 de persoane la botez, atunci când s-a născut fetița noastră și am spus că prin așa ceva noi nu mai vrem să trecem, pentru că ne e bine nouă așa”, a spus Sore la Vorbește lumea.

Motivul pentru care Sore nu se căsătorește. De asemenea, Sore Mihalache a declarat într-un interviu mai vechi faptul că există o urmă de gelozie în relația pe care o are cu Mircea.

”Da… există o fărâmă de gelozie, mai ales când pleacă cu băieţii de 1 mai la mare! Nu mă duc cu el, se duce şi el cu băieţii! Avem amândoi aşa un simţ, mă ghidez după intuiţie. Dar vezi omul care minte, îl vezi după faţă. Poate doar nu vrei să îl crezi”, a declarat Sore la Star Matinal, anul trecut.

Sore, pe numele ei adevărat Sorina Cătălina Mihalache, s-a născut pe 3 noiembrie 1989 în Bucureşti. Cântăreața este într-o relație cu avocatul Mircea Julean și a devenit mamă pentru prima dată pe 25 martie 2016. Artista a refuzat în repetate rânduri să-l arate pe cel care i-a cucerit inima, dar o dată pe an, de ziua lui de naștere publică pe rețelele de socializare o fotografie cu el.