Liviu Teodorescu şi soţia lui, infectaţi cu Covid: „Stăm cu picioarele în apă cu sare”

Liviu Teodorescu şi soţia lui, infectaţi cu Covid. Cei doi se alătură vedetelor care au contractat virusul care face ravagii în toată lumea. Anunţul a fost făcut de artist, pe reţelele de socializare, anunţându-i că se simt destul de bine.

18 feb. 2022, 13:06
Liviu Teodorescu şi soţia lui, infectaţi cu Covid: „Stăm cu picioarele în apă cu sare”
Liviu Teodorescu şi soţia lui, infectaţi cu Covid

Liviu Teodorescu şi soţia lui, infectaţi cu Covid. Cei doi au fost nevoiţi să ia o pauză forţată şi să se izoleze după ce boala a început să le dea târcoale. Hotărâţi să depăşească cât mai repede momentul, cei doi au apelat şi la câteva leacuri băbeşti.

Liviu Teodorescu şi soţia lui, infectaţi cu Covid

Voiam să vă transmitem să aveţi o săptămână minunată, pentru noi cu siguranţă va fi, pentru că stăm acasă, că avem COVID, v-am pupat! Stăm cu picioarele în apă cu sare. Încercăm, pentru că am făcut-o prea fierbinte”, a spus Liviu Teodorescu pe Instagram.

Liviu şi Iulia sunt împreună din liceu, iar anul trecut s-au căsătorit. Artistul a făcut cererea într-un mod inedit.

Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. La un moment dat s-a prins din versuri de ce se întâmpla, dar nu i-a venit să creadă”, spunea artistul.

Citeşte şi: Liviu Teodorescu, mesajul controversat prin care şi-a lăsat fanii cu gura căscată. „Îmi scot soția la produs”

Liviu Teodorescu, taxat de fani

Mesajul pe care Liviu Teodorescu l-a scris la adresa soției a stârnit imediat controverse. Reacțiile celor care îl urmăresc pe artist nu au întârziat să apară.

Chiar dacă majoritatea dintre ei au gustat gluma, au fost și persoane cărora li s-a părut deplasată postarea acestuia. „Ce poză, ce descriere(…)/ Până când să o ții ascunsă. Pune-o pe TikTok, acolo se câștigă bani, nu aici!/ Ce frumoși sunteți!/ Hahahahaha”, au fost doar câteva dintre comentariile celor de acasă.