Motivul pentru care trebuie să mănânci varză murată. Vine cu beneficii uimitoare asupra organismului uman!

Alimentele care fermentează vin cu beneficii uimitoare pentru organism. Acestea echilibrează microbiomul intestinal.

22 mart. 2022, 08:30
Motivul pentru care trebuie să mănânci varză murată. Vine cu beneficii uimitoare asupra organismului uman!

Motivul pentru care trebuie să mănânci varză murată. Acestea ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar. Există câteva alimente fermentate, extrem de apreciate ca esențiale pentru o digestie mai bună și un intestin mai sănătos.

Motivul pentru care trebuie să mănânci varză murată. Vine cu beneficii uimitoare asupra organismului uman!

Varza murată rămâne una dintre cele mai ușoare opțiuni de integrat în dietă, care va îmbunătăți sănătatea intestinală. Acest aliment scade tensiunea arterială și protejează vasele de sânge.

Săracă în calorii și bogată în probiotice, varza murată este cea mai bună alegere dacă vrem să reducem riscul de îmbolnăvire, oferind în același timp o mulțime de beneficii sănătății digestive.

De asemenea, consumul de varză murată stimulează imunitatea în cazul mai mutor forme de cancer. Este bogată în fitonutrienţi şi vitamine (A, C şi K), precum şi în antioxidanţi naturali care previn apariţia cancerului, dar au un efect benefic şi asupra frumuseţii.

În plus, varza murată este excelentă în tratarea ulcerului, deoarece aceasta conţine vitamina U, o vitamină antiulceroasă.

Citeşte şi: Rareş Bogdan îl contrazice pe Florin Cîţu pe tema posibilelor remanieri: „Hotărârea o ia Biroul Executiv al PNL, la propunerea prim-ministrului, el este cel care hotărăşte”
„Un studiu a constatat că un consum zilnic de șase căni de chefir a dus la o mai mare diversitate a microbiomului și la reducerea markerilor de inflamație. Acești factori pot reduce riscul de apariție a numeroase afecțiuni, inclusiv afecțiuni autoimune, diabet de tip 2, boli de inimă și tulburări de dispoziție precum depresia și anxietatea ”, explică nutriționistul Samantha Cassetty.

Ceaiul Kombucha – ”ceaiul imortalității”

Acest tip de ceai este denumit în China și ”ceaiul imortalității”. Este preparat din ierburi si fructe supuse fermentației prin acțiunea unor culturi simbiotice de bacterii și ciuperci. Acest ceai bogat în probiotice tratează constipatia, reumatismul si durerile de cap. Este eficient în prevenirea și combaterea aterosclerozei și hipertensiunii arteriale. Precum și în tratarea guturaiului și a bolilor epidemice.

Chefirul

Este acel produs fermentat despre care se știe că susține sistemul imunitar și chiar reduce severitatea intoleranței la lactoză, spun medicii.

Citeşte şi: Fostul director al CIA demască planurile Rusiei şi explică de ce deja şase generali ai Kremlinului au fost omorâţi de ucraineni: „Sistemul lor de comandă şi control s-a stricat”