Motivul pentru care unui bărbat i-a curs nasul ZI de ZI, timp de 18 luni: Medicii au fost ŞOCAŢI

Un bărbat din America se tot plângea că îi curge nasul şi credea că problema este cauzată de alergii. Văzând că nu-i mai trece, bărbatul a decis să meragă la medic. A rămaş şocat când medicii i-au comunicat diagnosticul, bărbatul a rămas fără cuvinte.

07 mai 2013, 18:04

Joe Nagy, un american din oraşul Phoenix, a crezut că are probleme cu nasul din cauza alergiilor sale, dar a fost şocat să afle că are o gaură în membrana care îi protejează creierul, lichidul ieşind prin cavitatea nazală şi curgând apoi pe nas sau pe gură, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi O femeie trimisă acasă pentru că îi curgea nasul, pierdea de fapt lichid cerebral

În urma unui control, el a descoperit că timp de 18 luni şi-a sters cu o batistă lichidul care îi proteja creierul, după ce s-a creat un orificiu în membrana din jurul creierului. Cu toate că a aflat de problema pe care o are, medicii nu au putut face nimic în momentul respectiv, deoarece pacientul s-a îmbolnăvit de meningită, iar lichidul cerebral fusese infectat.

Ulterior, după ce s-a tratat, el a fost supus unei intervenţii medicale, doctorii folosind un „lipici” special pentru a acoperi gaura care îi cauza neplăceri bărbatului şi care putea să îl omoare.

Citeşte şi Incredibil: Cercetătorii au reuşit să facă un CREIER TRANSPARENT VIDEO

„Noi nu realizăm acest lucru, dar creierul se află chiar în spatele nasului nostru, tot timpul. Aşteptam să scap de spărtură, mai ales că mă obişnuisem cu ea. Aveam batista tot timpul la mine. Sper să nu mai păţesc asta niciodată”, a spus bărbatul, fericit că a scăpat de teribila problemă.

Medicul bărbatului îi avertizează pe pacienţii cărora le curge nasul pentru o lungă perioadă de timp să ceară sfatul unui specialist. El a adăugat că lichidul cefalorahidian este extrem de clar şi de transparent, iar motivul pentru care nasul bărbatului nu s-a oprit din curs timp de 18 luni se datorează faptului că oamenii produc peste 340 de grame de astfel de substanţă în fiecare zi, pentru a menţine mereu creierul umed.

Citeşte şi Distracţii periculoase: O britanică a rămas FĂRĂ STOMAC după ce a băut un coctail cu azot lichid