Motivul real pentru care Ovidiu Lipan Țăndărică a divorțat de unica soție: „Am lăsat totul în urmă. Mi-a zis: ‘Du-te și fă-ți drumul tău în viață!”

Ovidiu Lipan Țăndărică a dezvăluit care e motivul pentru care a divorțat de soția lui, care e și mama fiului său.

05 mart. 2024, 12:29
Motivul real pentru care Ovidiu Lipan Țăndărică a divorțat de unica soție: „Am lăsat totul în urmă. Mi-a zis: ‘Du-te și fă-ți drumul tău în viață!”

Ovidiu Lipan Țăndărică a fost căsătorit o singură dată, în anii 80, în Germania, unde locuia la acea vreme. Îndrăgitul toboșar vorbește frumos și acum despre fosta lui parteneră, Sabina. Cei doi au împreună un fiu, pe nume Alexander, ce pare să-i calce pe urme artistului.

Artistul de 71 de ani a ajuns în fața altarului cu Sabina, mama fiului său, însă cu mulți ani în urmă au decis să se despartă.

Citește și Cristina Șișcanu, luată la rost de internauți, după ce a filmat o discuție cu soacra. ”Vai și amar”

Ovidiu Lipan Țăndărică a spus cum a decurs discuția cu fosta lui soție când el i-a spus că își dorește să se întoarcă în România. Toboșarul trupei Pheonix a luat atunci această decizie, atât din dor de țară, fiind plecat la acea vreme în Germania, cât și pentru ca să-și continuie cariera muzicală. Despărțirea lor a venit natural și a fost făcută în liniște. Ea i-a urat „să-și vadă de drumul lui în viață”.

„Fosta mea soție, având în Germania un trust de presă și fiind legată de serviciu, nu a putut să mă însoțească în România, a preferat să rămână în țara ei natală. Am vorbit, ca doi oameni maturi, ne-am înțeles, m-a înțeles, ceea ce e mare lucru. Ne-am despărțit prietenește, dar nici că se putea în alt fel, este o femeie deșteaptă, de cultură, un om extrem de înțelegător.

Când i-am spus că vreau să mă întorc în România, că mă topesc de dor, Sabina m-a privit cu blândețe și mi-a zis: ‘Du-te și fă-ți drumul tău în viață!’. Așa că am revenit acasă, m-am întors, la publicul meu, ca să fac muzică, artă, departe însă de a mă implica în vreo grupare politică. Am revenit în România, am lăsat totul acolo, în Germania, pentru că eu, aici, în țara mea, am vrut și vreau să trăiesc, să mă desfășor ca artist, aici mă simt eu cel mai bine’, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică pentru Playtech.

Citește și Gina Pistol, declaraţii dureroase despre divorţ. S-au judecat pentru custodie: „Nu înseamnă că nu eşti iubită”

Artistul are și în prezent o relație civilizată cu mama fiului său, care a rămas în Germania.

„Cu mama copilului meu mă înțeleg foarte bine, vorbim despre activitatea pe care o are fiecare, despre fiul nostru, despre familie. Este o femeie foarte de treabă”, a explicat artistul.

Cu ce se ocupă fiul lui Ovidiu Lipan Țăndărică 

Cât despre Alexander, fiul artistului cu fosta soție, se pare că acesta îi calcă pe urme tatălui său, fiind atras de zona muzicală.

„Fiul meu este și el atras de zona muzicală, în prezent îi mixăm un album, are câteva piese superbe, pe care le va lansa în Germania, unde, de altfel, și locuiește’, a mai mărturisit artistul, care, între timp, a devenit și bunic.

Între timp, Ovidiu Lipan Țăndărică și-a refăcut viața și, de aproape 20 de ani, e într-o altă relație, după despărțirea de fosta soție. Iubita lui actuală e avocat de profesie și, potrivit spuselor toboșarului, îi este acestuia, mai întâi de toate, o foarte bună prietenă.

„Eu am 71 de ani. În viață, sunt mai multe forme de iubire. Este iubirea de început, iubirea sexuală, atracția fizică, însă iubirea de suflet rămâne veșnică. Și cu asta am spus totul!’, a conchis maestrul.