MOTIVUL REAL pentru care Simona Halep s-a despărţit de Thierry Van Cleemput. GESTUL antrenorului care A ENERVAT-O!

Simona Halep a încheiat colaborarea cu Thierry Van Cleemput după doar o săptămână. Ceoi doi au mers împreună la Doha şi s-au despărţit după ce românca a pierdut finala.

19 feb. 2019, 16:41
MOTIVUL REAL pentru care Simona Halep s-a despărţit de Thierry Van Cleemput. GESTUL antrenorului care A ENERVAT-O!

Simona Halep s-a despartit de antrenorul belgian imediat dupa finala turneului de la Doha si a anuntat ca in perioada urmatoare va evolua singura, fara un antrenor principal. Intrebata de ce a luat aceasta decizie, romanca a replicat simplu: „Nu am simtit o chimie intre noi!”.

Simona Halep pregăteşte MAREA SURPRIZĂ. Din nou alături de un fost antrenor

Motivul din spatele rupturii pare sa fi fost unul mult mai serios. Potrivit unor surse din cadrul staff-ului Simonei Halep, sportiva din Constanta luase decizia de a se desparti de Thierry Van Cleemput imediat dupa meciul cu Elina Svitolina, din semifinale. Totul a plecat de la atitudinea rece pe care antrenorul belgian a avut-o in cele cateva zile petrecute alaturi de Simona Halep. Aceasta nu a incercat sa-i fie prieten, asa cum a facut Darren Cahill, ci s-a limitat la o atitudine strict profesionala. Simona Halep a fost nemultumita si de faptul ca tehnicianul belgian obisnuia sa dea din cap dezaprobator la fiecare greseala din teren, acestea fiind de altfel gestul care a contat cel mai mult în decizia de a renunţa la Thierry Van Cleemput.