Motivul şocant pentru care corpul lui Iovan nu poate fi adus acasă! Romaniţa, distrusă de durere

Designerul Romanita Iovan, cea care se ocupa in acest moment de funeraliile fostului ei sot, decedat in accidentul aviatic de luni, reclama printre lacrimi incapacitatea autoritatilor de a o ajuta sa-i aduca trupul neinsufletit la Bucuresti. IMAGINI SOCANTE! Singurele poze cu Adrian Iovan mort! Pilotul a pierit in cel mai infiorator mod posibil!

RomaniaTV.net
22 ian. 2014, 12:14
Motivul şocant pentru care corpul lui Iovan nu poate fi adus acasă! Romaniţa, distrusă de durere

Cabral si-a scos la mall si nevasta, si fetita! Ce mult a crescut Inoke! La 11 ani, e mai inalta decat sotia prezentatorului TV

Accidentul aviatic in care pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina Militara si-au pierdut viata, iar alte cinci cadre medicale au fost ranite, este urmarit parca de un lung sir de blesteme, sau poate doar o proasta gestionare a unei situatii fara precedent.

O cantareata de la noi a fost aruncata in fata masinii si a intrat IN COMA

Daca, pana acum, s-a discutat ca victimele accidentului ar fi putut fi salvate daca echipele de interventie care au ajuns la fata locului dupa aproape opt ore de la momentul producerii tragediei, acum o alt balbaiala a autoritatilor a pus familia lui Iovan in pragul disperarii.

Citeste aici declaratiile emotionante ale Romanitei Iovan facute in urma cu putin timp.