Motivul şocant pentru care Marius Elisei nu ar fi mers la înmormântarea fostei soacre, Mioara Roman. „M-a pus să aleg între el şi mama!”

Marius Elisei, fostul ginere al Mioarei Roman, a lipsit de la înmormântarea acesteia, iar Oana Roman a indicat care ar fi motivul. Se pare că bărbatul ar fi decis să divorţeze în monentul în care mama soţiei sale a început să aibă probleme de sănătate.

28 feb. 2024, 23:37
Motivul şocant pentru care Marius Elisei nu ar fi mers la înmormântarea fostei soacre, Mioara Roman. „M-a pus să aleg între el şi mama!”
Motivul şocant pentru care Marius Elisei nu ar fi mers la înmormântarea fostei soacre, Mioara Roman. "M-a pus să aleg între el şi mama!"

Motivul şocant pentru care Marius Elisei nu ar fi mers la înmormântarea fostei soacre, Mioara Roman. Deşi a locuit o bună perioadă de timp în casă cu regretata lui soacră, Marius Elisei a fost marele absent de la funeraliile Mioarei Roman, mai ales că nimeni nu s-a așteptat ca acesta să nu-și facă apariția la înmormântare. Se pare, însă, că relația lor nu a fost una bună, acesta fiind probabil și motivul pentru care bărbatul a decis să nu fie prezent la înmormântare.

Citeşte şi: Marius Elisei, absent de la înmormântarea Mioarei Roman. Unde a fost fotografiat fostul soț al Oanei Roman în ziua în care aceasta își conducea mama pe ultimul drum. Fiica lui, Isabela, nu s-a putut dezlipi de sicriul bunicii

„Prima ruptură importantă despre care am vorbit atunci amândoi a fost în luna decembrie 2020, atunci când motivul a fost mama. Pentru că el m-a pus să aleg între el și mama, mama stând cu noi în acea perioadă și evident că nu s-a pus problema. I-am explicat că mama este mama, că mama este bolnavă și că eu trebuie să am grijă de ea. Ăla a fost momentul în care el a spus „Plec, divorțăm!”. Eu nu l-am oprit”, a declarat Oana Roman, conform SpyNews.

Conform declarațiilor făcute de Oana Roman, Marius Elisei nu a fost deloc de acord cu prezența Mioarei Roman în casă, acesta fiind și motivul pentru care a decis să părăsească la vremea aceea căminul conjugal. „Deja nu mai eram foarte bine în acea relație. Problema e că el nu a crezut nicio secundă că eu nu o să-l opresc, numai că eu nu l-am oprit, a plecat, s-a mutat, avea și bani foarte mulți atunci, pentru că începusem site-ul și funcționa foarte bine, banii erau ai lui, firma era a lui”, a mai spus Oana Roman.