Motivul şocant pentru care Shakira nu vrea să se căsătorească cu Gerard Pique: „Nu vreau să mă privească…”

Shakira (42 de ani) nu vrea sub nici o formă să audă de vreo căsătorie cu tatăl copiilor ei, Gerard Pique (32 ani), dezvăluind motivul pentru care a luat această decizie. Cântăreaţa columbiană a vorbit despre acest subiect într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „60 Minutes“, notează Yahoo Entertainment.

RomaniaTV.net
08 ian. 2020, 16:06
Motivul şocant pentru care Shakira nu vrea să se căsătorească cu Gerard Pique: „Nu vreau să mă privească…”

Artista a explicat că nu vrea să se mărite cu tatăl copiilor ei pentru că îi e teamă de căsătorie şi de cum ar putea fi privită în calitate de soţie.

Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă privească ca pe soţia sa, ci mai degrabă ca pe iubita sa, amanta sa. «Ea» ca acel fruct interzis. Prefer să-l ţin mereu în alertă, atent. Prefer să se gândească că totul este posibil, depinde de comportamentul său. Vreau ca totul să fie 100% perfect“, a declarat Shakira. „Pentru mine, asta a fost foarte şocant“, a replicat fotbalistul.

Citeşte şi: Fiscul spaniol a pus tunurile pe Shakira şi Piquet. Aceştia trebuie să plătească aproape 17 milioane de euro

Shakira şi Gerard Pique au împreună doi copii, Milan (7 ani) şi Sasha (5 ani), şi formează un cuplu de zece ani. Cei doi s-au cunoscut la Campionatul Mondial din Africa de Sud, în anul 2010.

Shakira, pusă sub acuzare pentru fraudă fiscală în Spania

Shakira a fost pusă sub acuzare pentru fraudă fiscală în Spania, iar Procuratura din Madrid informa într-un comunicat remis presei în decembrie că aceasta datorează statului iberic peste 14,5 milioane de euro.

Procuratura mai informa că suma este datorată pentru o perioadă de trei ani în care aceasta a locuit în nord-estul Cataloniei.

Citeşte şi: INCREDIBIL. Cum arăta Shakira înainte de a deveni celebră VIDEO

Avocaţii artistei spun însă că mare parte din câştigurile acesteia au provenit, până în 2014, din turnee internaţionale şi că aceasta a locuit în Spania mai puţin de şase luni pe an, condiţia impusă de autorităţi pentru a deveni rezident fiscal în această ţară.

A câştigat numeroase premii

De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase distincţii, printre care două premii Grammy şi 13 Latin Grammy, şi a fost nominalizată la premiile Globul de Aur în 2007, pentru melodia „Despedida”, inclusă pe coloana sonoră a filmului „Dragoste în vremea holerei”, de Mike Newell. Printre cele mai reuşite colaborări ale cântăreţei au fost cele cu Beyonce şi Wyclef Jean, pentru piesele „Beautiful Liar” şi „Hips Don’t Lie”. Cel mai recent album de studio al său, al 11-lea, intitulat „El Dorado”, a fost lansat în mai 2017. Albumele Shakirei s-au vândut în peste 70 de milioane de copii pe plan mondial.