Motivul şocant pentru care Viviana Sposub a fost dată afară de la Kanal D. „George Burcea e vinovat!”

Kanal D a decis să anuleze emisiunea "Dimineața cu noi", prezentată de Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase, la nici o jumătate de an de la lansare.

21 sept. 2022, 09:30
Motivul şocant pentru care Viviana Sposub a fost dată afară de la Kanal D. „George Burcea e vinovat!”
Motivul şocant pentru care Viviana Sposub a fost dată afară de la Kanal D

Motivul şocant pentru care Viviana Sposub a fost dată afară de la Kanal D. Potrivit surselor Cancan, George Burcea, iubitul Vivianei Sposub, ar fi fost prezent zilnic pe platourile de fimare , lucru care n-ar fi fost pe placul şefilor din TV.

Citeşte şi: Ce a făcut Viviana Sposub înainte de a deveni celebră. „Cu o singură valiză am ajuns la București. Aveam 19 ani”

Între timp, Bursucu a și primit un nou proiect TV, ţinut deocamdată secret, iar  în interiorul Kanal D, iar George Tănase face emisiunea „ZigZag”, difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”, deţinut de trustul Dogan. Singura rămasă pe dinafară este tocmai Viviana Sposub”.

Citeşte şi: Ce studii are Viviana Sposub. A făcut un liceu de artă, dar s-a reprofilat când a ajuns în Capitală

Se pare că şefii din Kanal D ar fi fost deranjaţi de faptul că George Burcea ar fi fost o prezență constantă la locul de muncă al Vivianei Sposub. „George Burcea e vinovat! Ce a făcut el acolo… În iulie, când s-a câștigat mașina oferită de Radio Impuls, Viviana era stânjenită că George a însoțit-o chiar și acolo. Plus că el nu vorbea cu nimeni, nu știu la ce venise. Nu știu ce relație au ei, poate e gelos. Dar se vedea că ei nu îi convenea, parcă îi era rușine să se bage în seamnă cu producătorii, tocmai să nu-i bată obrazul că iar venise cu el”, susţin sursele citate de Cancan.