Motivul teribil pentru care cei doi soți de 89 ani din București au decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. Bărbatul a fost secretar de stat în Guvernul Văcăroiu

Doi bătrâni de 89 de ani, din București, au decis să-și pună capăt zilelor împreună. Ţinându-se de mână, s-au aruncat în gol de la etajul al șaptelea al blocului în care locuiau, în Sectorul 2 al Capitalei. Biletul de adio găsit în buzunarul bătrânului aduce lumină în acest caz.

24 sept. 2022, 12:57

Cei doi soţi de 89 de ani au decis să-şi puncăn capăt zilelor pentru a nu fi o povară pentru nimeni. Polițiștii au găsit asupra bărbatului un bilet de adio adresat fiului său din prima căsătorie, care este stabilit la Bruxelles. În bilet este menţionat motivul pentru care cei doi au recurs la gestul sinucigaş.

Trupurile neînsufleţite ale bătrânilor au fost descoperite de un trecător, lângă blocul de pe strada Barbu Văcărescu, acolo unde cei doi locuiau de 33 de ani. Bătrânii locuiau la etajul 2, dar pentru a-şi duce la îndeplinire planul fatal au urcat până la etajul 7, iar de la fereastra ghenei de gunoi s-au aruncat în gol. Trecătorul a apelat serviciul de urgenţă 112, dar medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul.

Motivul teribil pentru care cei doi soți de 89 ani din Capitală şi-au pus capăt zilelor

Poliţiştii au găsit în buzunarul bărbatului un bilet de adio, adresat fiului său din prima căsătorie, care este stabilit la Bruxelles. Din mesaj reiese că motivul cumplitei decizii ar fi fost că nu își doreau să fie o povară pentru fiu, potrivit Ştirile Pro TV.

Pe palierul de la etajul 7, poliţiştii au găsit şi bastoanele celor doi bătrâni. Astfel, ipoteza sinuciderii este din ce în ce mai plauzibilă.

Citeste si Scene şocante la centrul de la Deva: o gimnastă care a luat aur la Europene a ameninţat cu sinuciderea! „S-a ajuns la bătăi!”

Bărbatul a fost secretar de stat în Guvernul Văcăroiu

Bărbatul a fost secretar de stat în guvernul Văcăroiu. El a făcut parte din Ministerul Apelor, Pădurilor și Protecției Mediului, în perioada 17 decembrie 1992 – 11 decembrie 1996, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro. Cei doi soţi de 89 de ani aveau o situaţie financiară destul de bună, dar aveau o stare de sănătate precară. Erau îngrijiţi de o femeie care, în momentul sinuciderii celor doi, era plecată la cumpărături.

În apartamentul din care nu ar mai fi ieșit în ultimele luni, anchetatorii au găsit o mulțime de medicamente și rețete.

Citeste si Mesaj sfâşietor trimis iubitului de fiica preotului din Maramureş, chiar înainte să se sinucidă: „Sper să mă ierţi că nu am avut puterea să continuu, dar te iubesc enorm!”