Motivul TULBURĂTOR pentru care Andreea Marin poartă PERUCĂ

Andreea Marin şi-a continuat proiectele profesionale după despărţirea de Tuncay Ozturk şi a acceptat să se implice în acţiuni de binefacere.

25 nov. 2016, 07:20

Andreea Marin a bifat de curand o alta aparitie impecabila. Imbracata intr-o rochie albastra, cu umerii goi, decoltata si cu un croi precum rochitele din basme, Andreea Marin parea sa fie „zana cea buna” din povesti. O diferenta mare putea sa fie sesizata la nivelul parului, lungimea acestuia fiind evident mai mare fata de cum il purta vedeta pana nu demult.

Andreea Marin, anunţ despre CĂSĂTORIE. Ce pregăteşte după divorţul de TUNCAY

„Asta seara sunt zana cea buna pentru femeile care au ramas fara par, dupa tratamentele de chimioterapie. Am ales sa port peruca, oferita de specialistii in frumusete Sungate Solarium Studio, in semn de solidaritate cu femeile ce trec prin experienta cancerului si a pierderii podoabei capilare. Este important ca femeile care au ramas fara podoaba capilara in urma tratamentele de chimioterapie sa constientizeze ca exista solutii pentru problemele lor, nu sunt singure si sunt frumoase”, a declarat Andreea Marin.

Vedeta a dezvaluit ce reactie neasteptata a avut fiica sa: „Violeta a fost uimita cand m-a vazut din nou cu parul lung. A trebuit sa ii explic ce s-a intamplat. Stia ca m-am tuns si port parul scurt si dintr-o data m-a vazut cu bucle. I-a placut foarte mult. Sarea in sus de fericire si s-a entuziasmat, mama ei era ca inainte, avea parul lung”.