Motivul uluitor pentru care Dorian Popa nu îşi va cumpăra Tesla niciodată! „Stau ca prostul în transpiraţie cu copiii în caniculă” Are maşini de un milion de euro, dar e îndrăgostit de una extrem de populară în România! VIDEO

Celebrul vlogger Dorian Popa se mândeşte cu o impresionantă colecţie de maşini în care a investit un milion de euro! Are un Ferrari, mai multe modele de Mercedes-uri şi exemplare rare, însă mărturiseşte că nu şi-ar cumpăra vreodată Tesla, electrica pe care o consideră "moartea pasiunii". De asemenea, artistul a dezvăluit că prima lui maşină a costat mai puţin de 10.000 de dolari, care "a văzut atâta dragoste şi la propriu şi la figurat".

05 apr. 2022, 09:16
Motivul uluitor pentru care Dorian Popa nu îşi va cumpăra Tesla niciodată! „Stau ca prostul în transpiraţie cu copiii în caniculă” Are maşini de un milion de euro, dar e îndrăgostit de una extrem de populară în România! VIDEO

Dorian Popa nu îşi va cumpăra Tesla niciodată şi, spre surprinderea multor pasionaţi auto, a mărturisit că preferă un model extrem de popular în România care poate fi cumpărat cu mai puţin de 30.000 de euro.

„Sincer îţi spun, boss, Tesla Model 3 şi Model S mi se par moartea pasiunii. Skoda Octavia este mult mai frumoasă. Nu glumesc şi nu sunt aici să facem reclamă.

Băi, nu glumesc! Ai văzut cum arată Skoda Octavia nouă? Sau VW Passat nou? Sunt nişte maşini frumoase. Nu ştiu. La Tesla ştii ce mi-a plăcut super mult? Interiorul, pentru că sunt terminat după minimalist. Adică, dacă mie îmi dai puţin. Dă-mi puţin!”, a declarat Dorian Popa, la podcastul Plus Auto Show. 

Vloggerul consideră că deocamdată România nu dispune de suficiente prize de încărcare rapidă pentru maşinile electrice, iar în momentul de faţă autonomia în cazul unor astfel de modele lasă de dorit, chiar dacă ajung să coste chiar şi peste 100.000 de euro.

„Iartă-mă! O ardem cu tehnologie, maşină de peste 100k (peste 100.000 de euro) de fabrică, dar la o adică stau ca prostul în transpiraţie cu copiii în caniculă pentru că – Doamne fereşte, nu e vina Tesla – dar în România electrica deocamdată este…”, a mai spus Dorian Popa.

Citeşte şi: Dorian Popa a rămas fără permis pentru trei luni. Cum a fost prins de poliţişti în timp ce încălca legea VIDEO

Care a fost prima maşină a lui Dorian Popa: „A văzut atâta dragoste Matizul ăla şi la propriu şi la figurat. Era ca o drujbă! Am scos untul din ea”

„Prima mea maşină, o maşină pe care n-am să o uit niciodată şi în care cred că am trăit mai multe lucruri şi momente decât am trăit în toate maşinile pe care le-am avut de atunci şi până acum, a fost Matizul. Aia a fost prima mea maşină în timp ce aveam eu permis de conducere pentru că am mai prins prima maşină a fratelui meu care era o Dacie Supernova. Şi n-am s-o uit niciodată! Frati-miu îmi spunea pentru că eu nu puteam să o conduc. Ce putere avea draca aia de Dacie Supernova, nu Solenza! De ce? Pentru că era momentul în care puseseră motoarele de 1,4 benzină de pe Renault Clio şi fugea Dacia de rupea!

Dar prima mea maşină a fost Matizul, 800 centimetri cubi, trei pistoane, băiatul meu! Mai era puţin şi era ca o drujbă! Am scos untul din ea! Mi se face pielea ca de găină!

Mă învârteam cu ea! Făceam drifturi. (…) Acum nu mai este voie. Ne învârteam cu frâna de mână cu Matizul! Vorbeam cu fratele meu… Cum reuşeşte să nu se răstoarne? Pentru că imaginează-ţi, numai un pic când făceai (trăgeai de volan) era aşa pe două roţi…

A fost o experienţă frumoasă şi cred că eu că Dumnezeu a vrut de la această primă maşină din viaţa mea să apreciez şi puţinul, pentru că în momentul în care ajungeam la liceu, vrei să ştii ce era acolo?

Venea fratele tău cu Matizul! Aveam şi sistem audio JBL! Vibra tot! Mi-au furat şi boxele de pe el!

A văzut atâta dragoste Matizul ăla şi la propriu şi la figurat, fraţii mei! Vremurile alea nu se mai întorc ele! În faţa liceului vedeai BMW Seria 3 Coupe Cabrio, Porsche Cayenne, Mercedesuri!”, a mai spus Dorian Popa.

Citeşte şi: Reghecampf a depus o nouă plângere împotriva Anamariei Prodan. Ce s-a întâmplat după întâlnirea la tribunal: „Ne e milă de el!”

Dorian Popa şi-a plătit cash prima maşină din banii câştigaţi de el! „Avea televizor şi suspensie pneumatică în 2015”

„Prima maşină pe care am luat-o cash din banii mei a fost un Audi A6, 3000 cm3 TDI Quatro. A fost o chestie, pentru cei pasionaţi de maşini, extrem de greu de găsit. Maşina era fabricată în 2015, dar era facelift-ată, pentru că era modelul ăla de A6 care nu avea stopurile şi farurile cu LED. Era faceliftată cu pachetul de la Detroit RS – patru tobe, semnalizări roşii, avarii roşii – pachetul de America.

Se mi s-a părut senzaţional era că în 2015, pentru că în 2017 am cumpărat-o eu, avea televizor şi suspensie pneumatică. Ea era prezentă pe A8, dar pe A6 nu prea era”, a mai spus artistul.

De asemenea, Dorian Popa a dezvăluit că a devenit pasionat de tunning, datorită acelei maşini, însă a mărturisit este vorba despre ceva care „te cocoşează”.

„În A6-le ăsta am început să bag bani. Jante de 20 de inchi! Frumoasă, dar dacă nu ai bani, partea asta cu tunning-ul te cocoşează. Ştiu că îmi luasem jante pe 20 de inch, printr-un efort financiar uriaş şi habar n-aveam cât costau nişte cauciucuri pe 20!

Am început să-mi iau cauciucuri la mâna a doua! Şi aveam la un moment dat maşina încălţată cu un caciuc de o firmă pe fiecare roată. Dar ea era 4×4, dar unii îmi spuneam că nu e normal ca uzura să fie diferită, darămite brand-ul cauciucului, talonul… Eu aveam un cauciuc aşa, altul aşa”, a povestit Dorian Popa.

Celebrul artist a mai dezvăluit că dezvoltă mai multe proiecte imobiliare, iar din banii câştigaţi din construirea a şase case vrea să dea avansul de 100.000 de euro pentru un Lamborghini Huracan, un bolid de sute de cai putere care costă 300.000 de euro.