Dorian Popa a rămas fără permis pentru trei luni. Cum a fost prins de poliţişti în timp ce încălca legea VIDEO

Dorian Popa şi-a anunțat fanii că a rămas fără permis de conducere pentru trei luni. Artistul a precizat că vrea să dea examen pentru a-și recupera mai rapid dreptul de a conduce!

29 mart. 2022, 16:39
Dorian Popa a rămas fără permis pentru trei luni. Cum a fost prins de poliţişti în timp ce încălca legea VIDEO
Dorian Popa a rămas fără permis pentru trei luni

Dorian Popa a rămas fără permis pentru trei luni. Artistul a fost prins de poliție pe o autostradă din România circulând cu o viteză peste limita legală şi a rămas, astfel, fără carnetul de conducere pentru 90 de zile! Ba, mai mult, și a primit și o amendă!

Dorian Popa a rămas fără permis pentru trei luni. Cum a fost prins de poliţişti în timp ce încălca legea

„Pentru prima oară în viața mea de șofer de peste 15 ani de zile mă întâlnesc cu noua legislație și, oficial vorbind, de astăzi, mai am 15 zile de dovadă și apoi voi fi pieton 90 de zile. Mi-a rămas inima în gât când am auzit. Am depășit viteza legală pe autostradă nu cu foarte mult, motiv pentru care am fost și amendat”, a spus Dorian Popa pe vlog-ul personal.

Dorian Popa, probleme cu poliţia în Frankfurt! Gestul în urma căruia a fost dat afară cu poliţia din hotel VIDEO

Artisitul intenţionează să dea examen pentru a-și recupera mai repede păermisul, dar legislaţia s-a schimbat şi pedeapsa e redusă de la 90 de zile la 60, nu la 30, cum era înainte! „Problema e următoarea: dacă dau din nou de permis, în 30 de zile pot conduce din nou, nu? Am întrebat eu, la care domnul polițist, care a fost extrem de drăguț, mi-a zis: „Nu, Dorian! Din păcate noua legislație nu mai e așa. Ai voie să dai examen, dar nu ți se reduce decât de la 90 de zile la 60″. Deci două luni de zile sunt pieton!”, a mai spus Dorian Popa.

Dorian Popa, încătușat în Grecia. Momente teribile pentru artist: „Aveau mitraliere!”

Dorian Popa a mai adăugat că nu va suferi foarte mult din cauza acestei situații, deoarece își va angaja un șofer personal!