Motociclist austriac decedat într-un accident pe DN 7, în Hunedoara

Un motociclist de 69 de ani, cetăţean austriac, a murit, joi, într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DN 7, la ieşirea din localitatea Leşnic, din judeţul Hunedoara. Potrivit Poliţiei, cetăţeanul austriac a pierdut controlul motocicletei şi a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus regulamentar de un şofer din Bucureşti.

RomaniaTV.net
24 mai 2018, 10:41
Motociclist austriac decedat într-un accident pe DN 7, în Hunedoara

„Un cetăţean austriac de 69 de ani, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 7, din direcţia Deva spre Arad, la ieşirea din localitatea Leşnic, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune frontală cu autotrenul condus regulamentar din sens opus. În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului motocicletei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, citat de Agerpres.

Imediat după producerea accidentului, la faţa locului a ajuns o echipă de prim ajutor de la secţia din Ilia şi o echipă cu medic a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, dar, din cauza leziunilor foarte grave, motociclistul a decedat.

„Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul care a suferit traumatisme incompatibile cu viaţa, în urma impactului”, a explicat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz.