Motociclist în comă, în urma unui accident pe Kiseleff VIDEO

Viteză în trafic, plătită scump. Un tânăr bucureştean se zbate acum între viaţă şi moarte după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită în plin de un şofer vitezoman. Accidentul s-a întâmplat joi-noapte pe şoseaua Kiseleff din Capitală. Oamenii aflaţi în zonă spun că impactul a fost atât de violent încât motociclistul a fost aruncat la doi metri de motor.

RomaniaTV.net
06 apr. 2012, 05:49
Motociclist în comă, în urma unui accident pe Kiseleff VIDEO

Martorii spun că maşina venea cu viteză mare dinspre Piaţa Presei când şoferul a pierdut controlul şi l-a izbit pe motociclistul care circula pe partea dreaptă a drumului. Tânărul a fost aruncat cu tot cu motocicletă, pe contrasens.

Bărbatul a fost dus de urgenţă la Spitalul Floreasca iar surse medicale spun că este în comă. Vizibil afectat, şoferul vitezoman a avut de dat socoteală în faţa a zeci de motociclişti strânşi la faţa locului.

„Conducătorul autoturismului marca Opel care circula dinspre Piaţa Presei către Arcul de Triumf, când a ajuns la intersecţie cu strada a încercat să se încadreze pe banda din stânga sa, moment în care a intrat in coliziune cu motocicleta care circula în aceeaşi directie. În cauza se va întocmi dosar de cercetare penală”, a declarat politistul Florian Văduva.

În urma accidentului, circulaţia pe bulevardul Kiseleff spre Arcul de Triumf a fost îngreunată zeci de minute.