Motociclist mort înainte de nuntă. Durere fără margini pentru o familie din Satu Mare

Un motociclist a murit, iar altul este în comă după o coliziune frontală între două motociclete produsă luni seara pe un drum din judeţul Satu Mare. Tânărul mort avea 25 de ani, iar peste câteva luni urma să se căsătorească. Iubita lui a lăsat un mesaj sfâsietor pe pagina de socializare a celui care urma să îi devină partener pentru tot restul vieții.

RomaniaTV.net
25 dec. 2019, 06:43
Motociclist mort înainte de nuntă. Durere fără margini pentru o familie din Satu Mare

Accidentul a avut loc între localităţile Medieşu Aurit şi Româneşti.

„Cele două motociclete erau conduse de doi tineri din Medieşu Aurit, de 32 de ani, respectiv 25 de ani. Din primele date se pare că impactul ar fi fost unul frontal. Din păcate, tânărul de 25 de ani a decedat, iar cel de 32 de ani din primele date, se află în stare gravă. Carosabilul este format din pietriş iar drumul este drept, pe porţiunea unde a avut loc evenimentul rutier”, precizează sursa citată.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit cu două autospeciale şi au încercat să-l resusciteze pe motociclistul de 25 de ani, dar nu a răspuns manevrelor, iar celălalt a fost transportat în comă la spital.

Poliţia efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului rutier.

Tânărul ce a murit în accidentul din comuna Medieșu Aurit, județul Satu Mare, avea doar 25 de ani și era angajat la fabrica de canapele din localitate. Tânărul abia împlinise vârsta de 25 ani în luna octombrie. El era cunoscut în localitate ca fiind o persoană extraordinară, un băiat harnic și atent la cei din jur.

Băiatul trăia o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără cu care urma să se căsătorească.


loading...
Partenerii noștri