Motociclistul injunghiat: Tânărul care l-a atacat ajunge în faţa instanţei

Tensiuni şi violenţe s-au produs în localitatea unde un motociclist care a vrut să dea o mână de ajutor după un accident groznic a fost înjunghiat.

14 aug. 2014, 12:29
Motociclistul injunghiat: Tânărul care l-a atacat ajunge în faţa instanţei

La câteva zile după incident, sute de motociclişti au organizat un protest paşnic. Astfel, 500 de motociclişti s-au adunat la Sânzieni, în Covasna, unde duminică seara un tânăr intrase cu motocicleta într-o casă încercând să evite o fată de 11 ani care mergea neregulamentar.

La faţa locului s-au adunat însă mai mulţi ţigani din sat şi totul a denegerat în violenţe, potrivit România TV.În accident a murit un motociclist care lovise o fetiţă. Motociclistul a murit după accident, iar prietenii lui au povestiti că fusese atacat de către localnici.

500 de motociclişti au revenit la locul tragediei pentru a-i aprinde o lumânare. Motocicliştii au vrut să dărâme casa de care colegul lor se izbise. S-a încins o bătaie între motocicloişti şi localnici, iar spiritele nu s-au potolit până nu a intervenit poliţia.

Vezi şi Acţiune inedită în Bucureşti: Motociclişti îmbrăcaţi în…balerine VIDEO

Motociclistul care a murit lovise o fată de 11 ani care mergea neregulamentar pe stradă. A încercat să o ocolească şi a ieşit de pe carosabil, dar s-a lovit violent de un zid apoi a căzut şi a fost proiectat pe acoperişul unei case, murind pe loc. Fata accidentată a ajuns la spital şi tot acolo a ajuns şi o femeie de 44 de ani, care se afla pe motocicletă.

La locul tragediei a oprit un alt motociclist care a încercat să acorde primul ajutor celuilalt motociclist, dar a fost atacat de romi şi înjunghiat.

Atacatorul motociclistului a fost reţinut şi prezentat , joi, în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.