Motorul unui avion a explodat la scurt timp de la decolare. Bucăţi din aeronavă au căzut în curţile oamenilor în Denver

Bucăţi din carcasa motorului unui avion Boeing 777-200 al United Airlines au căzut, sâmbătă, în curţile unor locuitori de la suburbia oraşului Denver, după o explozie care a avut loc la scurt timp după decolare.

21 feb. 2021, 09:56
Motorul unui avion a explodat la scurt timp de la decolare. Bucăţi din aeronavă au căzut în curţile oamenilor în Denver

Pasagerii unui avion Boeing 777-200 al United Airlines cu destinaţia Honolulu au trecut prin momente de panică. Motorul aeronavei a explodat la scurt timp de la decolare. Din fericire, comandatul a reuşit să aducă avionul la sol în siguranţă şi nimeni nu a fost rănit.

La bordul avionului al cărui motor a explodat se aflau 231 de pasageri şi zece membri ai echipajului. Toţi pasagerii au primit locuri în următorul zbor către Hawaii.

Citeşte şi: Lista ACTUALIZATĂ a ţărilor pentru care se impune carantină la revenirea în România. Test PCR obligatoriu la îmbarcarea în avion

În social media au apărut imagini cu bucăţi circulare de carcasă şi cu alte fragmente căzute într-o zonă rezidenţială aflată la aproximativ 40 de kilometri nord de Denver.

De asemenea, pe Twitter au fost postate înregistrări făcute de pasageri cu motorul în flăcări.

Un bărbat aflat la bordul aeronavei în momentul exploziei a povestit întâmplarea.

“Avionul a început să se zguduie violent, am pierdut altitudine şi avionul a început să coboare. Iniţial, am crezut că s-a terminat. Am crezut că ne prăbuşim”, a declarat David Delucia. El şi soţia sa şi-au scos din genţi portofelele în care se aflau permisele de conducere şi le-au pus în buzunare. “Dacă ne prăbuşeam, puteam fi identificaţi”, a explicat Delucia.

Citeşte şi: Tragedie aviatică, un avion plin cu fotbalişti s-a prăbuşit în Brazilia. Toţi pasagerii au murit