Tragedie aviatică, un avion plin cu fotbalişti s-a prăbuşit în Brazilia. Toţi pasagerii au murit

Patru jucători de la clubul brazilian Palmas Futbol y Regatas au murit în urma unui accident aviatic.

25 ian. 2021, 11:34
Tragedie aviatică, un avion plin cu fotbalişti s-a prăbuşit în Brazilia. Toţi pasagerii au murit

Tragedie aviatică în Brazilia. Avionul în care se aflau membrii echipei Palmas Futbol y Regatas, printre care și președintele clubului, s-a prăbușit imediat după decolarea de pe aeroportul din Porto Nacional.

În avionul care ducea membrii echipei de liga a 4-a Palmas Futbol y Regatas la un meci de cupă cu Goiania se mai afla doar pilotul aeronavei. Din păcate, în urma accidentului aviatic nu a existat niciun supraviețuitor.

Președintele și patru jucători ai echipei Palmas Futbol y Regatas au murit duminică, după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit.

Tragedie aviatică în Brazilia. Avionul privat care a fost închiriat pentru o cursă de tip charter s-a prăbușit din motive rămase momentan necunoscute la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din Porto Nacional, o municipalitate care aparține statului amazonian Tocantins, în jurul orei locale 8 și 15 minute în această dimineață.

Într-un mesaj postat de către cei de la clubul Palmas, care transmit regretele lor profunde, se precizează că nu există supraviețuitori printre cei 6 ocupanți ai aeronavei. ″Avionul a decolat şi apoi s-a prăbuşit la capătul pistei Asociaţiei Aviatice Tocantinense″⁣, un mic aeroport din Palmas, a precizat clubul. ″⁣Regretăm să anunţăm că nu există supravieţuitori″⁣, a mai precizat clubul.

Avionul a fost distrus complet la impactul cu solul și a explodat într-o zonă împădurită numită Luzimangues, la doar câțiva metri de capătul pistei Aeroclub Asociacion Tocantinense de Aviacion (ATA) din Porto Nacional.

„Regretăm să vă anunțăm că nu există niciun supraviețuitor. În acest moment de durere și tristețe, toți cei de la club se roagă pentru rudele celor dispăruți, cărora este gata să le ofere suportul necesar”

Avion prăbuşit în Marea Java. Anchetatorii au reuşit să descarce înregistrările de pe una dintre cutiile negre

Conform comunicatului celor de la Palmas în afară de președintele grupării Lucas Meira au pierit în tragicul accident și jucătorii Lucas Praxedes, Guilherme Noe, Ranule și Marcos Molinari.

Avionul care s-a prăbușit duminică trebuia să îi transporte pe cei de la Palmas la Goiania, capitala statului Goias, unde echipa de liga a 4-a trebuia să joace cu cei de la Vila Nova în competiția numită Copa Verde.

 

În 2016, aproape întregul lot al echipei Chapecoense a pierit într-un accident petrecut în Columbia, unde formaţia urma să joace finala competiţiei Copa Sudamericana.

Doi ani mai devreme, fostul căpitan al echipei Internacional Porto Alegre, Fernandao, a decedat într-un accident de elicopter petrecut în statul Goias.


loading...