Clipe dramatice la Constanţa: motostivuitor căzut în mare, cu tot cu cel care-l conducea UPDATE

Mai multe echipaje de pompieri au fost chemați să intervină în luni seară, în cazul unui motostivuitor care a căzut în mare împreună cu cel care-l conducea, informează news.ro.

RomaniaTV.net
09 dec. 2019, 16:32
Clipe dramatice la Constanţa: motostivuitor căzut în mare, cu tot cu cel care-l conducea UPDATE

UPDATE: În această dimineață scafandrii au reluat căutările bărbatului care a căzut cu motostivuitorul în mare. Căutările nu sunt deloc ușoare, apa are în acea zonă circa 21 de metri adâncime. Operațiunile de căutare fuseseră sistate aseară, în jurul orei 22.00.

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii şi scafandrii au oprit căutările persoanei care a căzut în mare cu un motostivuitor.

Scafandrii au reuşit să ajungă la cabina utilajului, dar muncitorul nu se afla acolo.

Căutările vor fi reluate marţi dimineaţa.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au anunțat că pompierii au intervenit luni seara în cazul unui motostivuitor care a căzut în mare, în dana 79 a Portului Constanța. În incident a fost implicat și conducătorul utilajului.

Citește și: Accident de muncă în Portul Constanţa. O macara a căzut peste trei persoane VIDEO

Au fost solicitați să intervină o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, o ambarcațiune CBRN. Au fost anunțați și scafandri.