Mourinho, o nouă aroganţă: şi-a trimis secundul la conferinţă înainte de El Clasico

Jose Mourinho a mai făcut o aroganţă. Portughezul nu a venit la conferinţa de presă înainte de marele meci cu Barcelona, de sâmbătă seară. Tehnicianul echipei Real Madrid l-a trimis pe secundul său să discute cu jurnaliştii.

RomaniaTV.net
09 dec. 2011, 18:40
Mourinho, o nouă aroganţă: şi-a trimis secundul la conferinţă înainte de El Clasico

Mourinho a început deja războiul psihologic cu rivala Barcelona. The Special One l-a trimis la conferinta de presă pe secundul său Karanka. Acesta a împrumutat stilul arogant al lui Mourinho şi a declarat că un meci cu Barcelona este unul obişnuit.

„Este un meci ca oricare altul. Bineînţeles, Barcelona este principală noastră rivală, dar nu înseamnă că facem pregătiri speciale pentru această partidă. Sunt doar trei puncte puse în joc, iar ele nu vor înfluenţa decisiv lupta pentru titlu”, a declarat Karanka.

Jose Mourinho nu are amintiri plăcute, ca antrenor al Realului în derby-urile cu Barcelona. Portughezul nu a câştigat nicio partidă din cele 5 disputate pe Santiago Bernabeu în faţa extratereştrilor lui Guardiola.
El Clasico de sâmbătă seară este unul special pentru dirijorul Barcelonei de la mijlocul terenului. Xavi Hernandez va juca meciul cu numărul 600 în tricoul catalanilor.

Spaniolii de la Marca scriu această partidă poate face o audienţă record. Se estimează că 500 de milioane de oameni din intreaga lume vor vedea clasicul Real Madrid – Barcelona.