MRU candidează la Arad: Mă bucur că-i pot urma istoriceşte regretatului Ion Raţiu

Publicat: Joi, 11 Octombrie 2012 13:54 // Actualizat: Joi, 11 Octombrie 2012 13:54 // Sursa: RTV.net

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, joi, că va candida din partea Alianţei România Dreaptă în colegiul senatorial 1 Arad. "Nu sunt în situaţia de a schimba colegiul în care candidez, fiind prima experienţă electorală. Mă bucur că-i pot urma istoriceşte regretatului Ion Raţiu, care a candidat pentru un post de deputat tot la Arad, fiind originar din Turda. Candidez la Arad şi pentru că Banatul a fost întotdeauna în avanpostul dreptei politice, în Banat Forţa Civică are organizaţii puternice", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

Foto: ziarelive.ro

Ungureanu a arătat că a primit la începutul lunii octombrie o invitaţie oficială de a candida din partea ARD la Colegiul sentorial 1 Arad şi că această invitaţie a venit din partea organizaţiilor locale ale PDL şi Forţa Civică.

"Invitaţia mă onorează şi, după multă chibzuinţă, îi dau curs. Mi se pare elegant şi normal să respectăm, ca partener de alianţă, deciziile celorlalţi candidaţi. Este motivul pentru care sunt printre ultimii care ia o hotărâre în privinaţa candidaturii, după ce m-am asigurat că marea majoritate a candidaţilor noştri sunt decişi asupra colegiului în care candidează", a mai spus Mihai Răzvan Ungureanu.

El a arătat că ar fi putut la fel de bine, fiind ieşean, să candideze în oraşul său natal sau în Bucureşti, unde s-a stabilit de mulţi ani, sau la Alba, Sibiu, în Maramureş sau în Moldova.

"Oriunde, am primit aceeaşi invitaţie şi le mulţumesc tuturor pentru susţinere şi interes. Consider că un senator este ales de o comunitate locală pe care o reprezintă şi în faţa căreia răspunde, dar totodată îi reprezintă pe toţi cetăţenii, în funcţie de încrederea pe care o strânge în jurul său. Arădenii îşi doresc şi eu îmi doresc să fie reprezentaţi de mine. Dar această candidatură este pentru mulţi ceilalţi care cred în mine, indiferent dacă sunt ieşeni, bucureşteni, cetăţeni ai României care îşi doresc cu ardoare o alternativă la actuala putere", a mai spus Ungureanu.

Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al PDL Arad a definitivat, săptămâna trecută, lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare, preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, fiind desemnat candidat la Senat în municipiu, iar liderul judeţean al PDL, Gheorghe Seculici, la Camera Deputaţilor.

Referitor la faptul că nu a mai fost desemnat candidat la Senat, Gheorghe Seculici a declarat corespondentului MEDIAFAX că a acceptat propunerea BPM şi BPJ de a candida la Cameră pentru a detensiona situaţia din organizaţia judeţeană.

"BPM şi BPJ mi-au propus să candidez la Cameră în ideea de a detensiona o competiţie internă inutilă în acest moment. Am acceptat propunerea în ideea în care doresc această echipă şi să intrăm în campanie într-o relaţie de colaborare din care să aibă toată lumea de câştigat, mai ales cetăţenii Aradului", a spus Seculici.

Liderul Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, fusese invitat de PDL să candideze pentru Senat în judeţul Arad, într-un colegiu în care fusese propusă şi candidatura liderului filialei judeţene Arad a PDL, Gheorghe Seculici, care nu apărea, însă, pe lista de candidaţi aprobată de BPM al PDL Arad.

Desemnarea candidaţilor pentru alegerile parlamentare a generat o dispută în PDL Arad, unde liderul judeţean, Gheorghe Seculici, prezenta o listă de candidaţi pe care primarul Gheorghe Falcă nu o recunoaştea.

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 oct 09:01
...target="_blank">România Liberă şi RomâniaTV, poate şi în altă parte dar cred că sunt destule linkuri ca să nu aveţi dubii asupra veridicităţii informaţiei. ...
12 oct 03:21
...judeţean, Gheorghe Seculici, prezenta o listă de candidaţi pe care primarul Gheorghe Falcă nu o recunoaştea. Sursa: RTV.NET Basescu si avortonul MRU: Baricada ...
12 oct 03:20
...şi pentru că Banatul a fost întotdeauna în avanpostul dreptei politice, în Banat Forţa Civică are organizaţii puternice ”  - MRU Lasand la o parte auto-comparatia cu Ion Ratiu, mania grandorii defineste de regula o pre-paranoia, lumea zice ca domnul asta ar fi...
11 oct 16:11
...şi pentru că Banatul a fost întotdeauna în avanpostul dreptei politice, în Banat Forţa Civică are organizaţii puternice ”  - MRU Lasand la o parte auto-comparatia cu Ion Ratiu, mania grandorii defineste de regula o pre-paranoia, lumea zice ca domnul asta ar fi...
11 oct 15:46
Răspunde | Votează email 1 email
adi
tu te compari cu Ratiu bai comunistoidule?
11 oct 16:19
Votează email -1 email
carlig
Ce tare esti! Da' de unde stii tu ma ca e "comunistoid" ? M-ai dat gata cu afirmatia ta. Lasa omul sa munceasca si o sa-ti demonstreze ca este valabil. Pana atunci , incercati sa-l treziti pe Antonel ca cam sforaie!
1
EUR
4.7635
RON
14 Nov
noapte 12 °
zi 16 °
Ultimele joburi adaugate
24 H