MRU: Nu vom acorda votul Guvernului Ponta sub absolut nicio formă VIDEO

Mihai Răzvan Ungureanu spune că nu va acorda votul de încredere noului Guvern Ponta. Preşedintele Forţei Civice a declarat, luni seara, la România TV că nu este de acord cu un cabinet lipsit de nume credibile.

RomaniaTV.net
17 dec. 2012, 20:58
MRU: Nu vom acorda votul Guvernului Ponta sub absolut nicio formă VIDEO

„Nu acordăm votul nostru, aşa puţini câţi suntem, domnului Ponta şi guvernului său sub absolut nicio formă şi absolut nicio condiţie. Nu e capabil să strângă un guvern de oameni credibili. În cazul în care acest lucru se întâmplă şi îşi schimbă comportamentul, putem reconsidera acest lucru şi să ne cerem scuze că l-am confundat cu cineva care nu este”, a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

În ceea ce priveşte anunţul că Forţa Civică ar putea propune un premier în urma alegerilor din 9 decembrie, Ungureanu a explicat că formaţiunea pe care o conduce ia în calcul respectiva variantă pentru viitor. 

„Am spus că până la sfârşitul anului sau începutul anului viitor, am spus că suntem pregătiţi pentru a veni cu candidat la preşedinţie şi primul-ministru. Nu ne refeream la consultările de astăzi, ca să fie lucrurile foarte clare. În situaţia acesta nu puteam veni cu o propunere. Nu puteam veni cu un nume care să aibă majoritatea parlamentară. E o chestiune de bun simţ”, a adăugat Ungureanu.