Mugur Mihăescu a găsit soluţia pentru a-şi ţine deschis barul: „Îi sfătuiesc pe toţi patronii să facă la fel”

Fostul actor de comedie Mugur Mihăescu, cel care a dat viaţă celebrelor personaje Garcea şi Leana, actual patron al mai multur localuri din Centrul Vechi al Capitalei, a declarat marţi, la România TV, că a găsit o soluţie ingenioasă pentru a păstra barurile deschise, în ciuda restricţiilor impuse de autorităţi.

23 mart. 2021, 22:38
Mugur Mihăescu a găsit soluţia pentru a-şi ţine deschis barul: „Îi sfătuiesc pe toţi patronii să facă la fel”

Mugur Mihăescu spune că trebuie să dea periodic afară angajaţi, deoarece când autorităţile suspendă sau restrâng drastic activitatea barurilor, nu îşi permite să-i păstreze, dat fiind afluxul foarte mic de clienţi.

„Eu nici macar nu mai doresc sa comentez, pentru ca e un deja vu, am comentat si acum 3 luni si acum 6 luni. Am alti angajati acum, pe care o sa-i dau afara iar. Ce sa fac cu ei, sa-i tin in vitrina pana la 6?

Sunt restaurantele astea de pe Nordului, inchise, unde se si fumeaza, ca cica sunt terase. Eu m-am gandit ca de maine, la mine in restaurant, cine vrea sa intre e liber, pentru ca va declara pe proprie raspundere ca participa la un show de televiziune.

Mugur Mihăescu: „95% din firmele care importă măşti sunt legate de două persoane”

Atata timp cat televiziunile functioneaza, si la mine vor veni oamenii si voi transmite live tot ce se intampla acolo. E un reality show in care lumea care consuma este figuratie. Si ii sfatuiesc pe toti patronii din HoReCa sa faca la fel, penttru ca cu astia nu ai ce sa faci, nu-i intereseaza.

Am inceput o mica ancheta si am luat toate tranzactiile facute prin vama cu masti, de cine sunt aduse, unde merg, calculele pe gradul de protectie al fiecarei masti etc. 95% din mastile importate de aceste firme, care toate duc la doua persoane, sunt neconforme.”, a declarat Mugur Mihăescu în exclusivitate la România TV.

Citeşte şi: Noi restricţii în Capitală. Lista măsurilor propuse de DSP: Toate şcolile închise şi slujbe oficiate în aer liber