Mugur Mihăescu a izbucnit pe Internet: „Hârtia igienică dispare, benzina dispare. E mai uşor să ai cămara plină dacă vine bomba”

Mugur Mihăescu a izbucnit pe Internet şi critică pe românii care au luat cu asalt benzinăriile şi magazinele, făcându-şi provizii în caz de război. Actorul dezaprobă total faptul că Putin a atacat Ucraina, pentru că "alături de acest atac a adus uitarea".

15 mart. 2022, 12:05
Mugur Mihăescu a izbucnit pe Internet: „Hârtia igienică dispare, benzina dispare. E mai uşor să ai cămara plină dacă vine bomba”
Mugur Mihăescu a izbucnit pe Internet

Mugur Mihăescu a izbucnit pe Internet. Actorul precizează că oamenii au uitat foarte repede ceea ce au trăit în ultimii doi ani şi anume răspândirea Covid-19, care a dus la pandemie. Deşi toată lumea spune că scumpirile s-au produs din cauza războiului dintre Rusia şi Ucraina, „Garcea” atrage atenţia asupra acestui lucru.

Citeşte şi: Ce simptome are şi unde s-a infectat Mugur Mihăescu cu COVID-19. „Acolo sunt sute de mii de cazuri pe zi!”

Mugur Mihăescu a izbucnit pe Internet

Mă oftic rău că Putin a atacat Ucraina, vă spun foarte sincer. Este inacceptabil ceea ce a făcut Putin, pentru că a adus alături de acest atac uitarea. Uitarea că, înainte doar cu doi ani, am fost atacaţi de aici, din interior, nu am avut nevoie de niciun idiot care să intre cu tancurile peste noi.

Uitarea că, în ultimii doi ani de zile, economiile au fost prăbuşite. Uitarea că Statele Unite au tipărit 20% din masa lor monetară totală, deci de-a lungul existenţei lor, 20% au tipărit-o acum, ultimii doi ani. Şi uitarea mai multor şi mai multor lucruri. 

Că scumpirea a început înainte de a ataca idiotul ăsta Ucraina. Uităm, dar ne este frică în continuare, luăm cu asalt magazine, benzinării, hârtia igienică dispare. benzina dispare. Pentru că e mult mai uşor, nu-i aşa, să ai cămara plină dacă vine bomba.

Uităm cum s-a răspândit virusul, de la nişte laboratoare, care cercetau, în beneficiul nostru, al tuturor, nişte chestii biologice„, a spus Mugur Mihăescu, potrivit unui video pe TikTok.

@geosf63MUGUR REVINE

♬ sunet original – GeoSf1963

Mugur Mihăescu, afectat grav în pandemie

Actorul a fost invitat la Teo Show de la Kanal D, unde a vorbit printre altele și despre pierderile sale financiare în perioada pandemiei. „Eu personal, Mugur, nu am pierdut. Firma, da, a pierdut. Firma este a mea, dar e persoană juridică. Trebuie să ne dezbărăm de obiceiul de a zice dacă pică patronul, pică firma. Un business corect îl dezvolți astfel încât persoana aia juridică să trăiască și fără tine, după ce crapi tu sau dacă ție ți se întâmplă ceva”, a declarat Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu a precizat că firma lui a avut pierderi financiare în această perioadă, însă a avut bani puși deoparte care l-au ajutat să reziste: „De exemplu, ți-a picat o firmă care are 2.000 de angajați, pentru că nu știu ce a pățit patronul, 2.000 de angajați au rămas pe drumuri. Pe bune, aia se numește firmă? Da, firma mea a pierdut. A pierdut ca toate celelalte firme din toate domeniile astea. Am pierdut aproape tot. Noroc că aveam bani puși deoparte și am zis că susținem. Deocamdată, businessul meu își revine”.