Mugur Mihăescu a recunoscut că şi-a turnat colegii la Securitate. Ce scrie în dosarul lui „Garcea”

Mugur Mihăescu a dezvăluit cum a devenit informator pentru Securitate înainte de 1989 și ce informaţii a dat despre prietenii săi.

06 oct. 2021, 08:22
Mugur Mihăescu a recunoscut că şi-a turnat colegii la Securitate. Ce scrie în dosarul lui „Garcea”

Mugur Mihăescu a recunscut că şi-a turnat colegii la Securitate. Celebrul „Garcea” a motivat de ce și-a turnat prietenii la Securitate la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai„.

Mugur Mihăescu a recunoscut că şi-a turnat colegii la Securitate

Mugur Mihăescu a dezvăşluit că la vârsta de 18 ani a fost racolat de Securitate ca să dea în scris despre toate acțiunile colegilor și prietenilor săi. Actualul actor şi afacerist milionar a mărturisit că a devenit informator de frică, întrucât că a fost amenințat cu moartea în repetate rânduri.

Câte clase are Mugur Mihăescu. „Am rămas repetent de 3 ori!”

„N-am turnat niciun prieten, am scris ceva ca să scap. Gândește-te cum e un copil la 18 ani luat de un ăsta, care spune „Dacă nu scrii aia și aia și aia, tu canal, tu distrus, tu toată viața la pușcărie sau vedem noi ce îți facem!”. Păi, faci pe dracu-n patru să scapi, să supraviețuiești. Asta făceai. Nu știai unde să fugi când ăla te chema și îți spunea „Scrie tot ce știi!”. Și scriai toate bazaconiile doar ca să scapi. Oricum nu spuneai nimic, ai văzut că până la urmă ăștia de la CNSAS au spus că eu atunci când am candidat la Sectorul 5 au avut nevoie să scot dosarul de Securitate. Și au spus că „a scris ăla numai bazaconii acolo să scape de tâmpiți” și am putut să candidez”, a spus Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu este milionar în euro! Câţi bani a câştigat cu „Vacanţa Mare”

„Garcea” a mai spus însă că tot ce a scris despre prietenii săi erau lucruri banale. „Lumea te judecă. Contextul în care a apărut informația asta… Deși pentru mine era publică din 2012, când am arătat dosarul și am spus lumii „Ăsta sunt!”. Ei au vrut să scoată asta acum să mă discrediteze. „Am fost cu ăla și cu ăla la domnișoara aia de origine străină, după care am plecat și nu știu ce s-a discutat”, asta e una dintre ele. Asta e ce am turnat eu despre colegi”, a  dezvăluit Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu trăiește într-o casă impresionantă. Imagini fabuloase din vila de lux FOTO