Mugur Mihăescu trăiește într-o casă impresionantă. Imagini fabuloase din vila de lux FOTO

Mugur Mihăescu, devenit celebru cu personajul "Leana" din trupa de umor Vacanţa Mare, este originar din Craiova, însă succesul l-a cunoscut la București. Iniţial, a stat în gazdă în cartierul Drumul Taberei, apoi și-a cumpărat apartament, iar în 2004 a construit casa de lux în care stă acum.

09 iul. 2021, 16:20

Mugur Mihăescu trăiește într-o casă impresionantă. Comediantul deţine o vilă de sute de metri pătrați, care are iarbă pe acoperiș și o grădină mare, impresionantă. A investit mulți bani, însă e mândru de această realizare.

Mugur Mihăescu trăiește într-o casă impresionantă

„N-am avut un țel în viață să mă îmbogățesc. Banii au venit treptat, nu m-am îmbogățit peste noapte. M-am îmbogățit din faptul că au început să vină banii”, a spus Mugur Mihăescu la „Acces direct„. Artistul și soția lui se știu din liceu și au ales să meargă împreună la aceeași facultate. Au împlinit recent 27 de ani de căsnicie, iar împreună au o fiică. „Nu i-am dat nicio palmă, în primul rând pentru că este fată. N-am avut vreun motiv în viață să fiu supărat pe ea. Am simțit doar iubire, liniște. Este viața ei, este fericirea ei”, a spus Mugur Mihăescu despre relația pe care o are cu fiica lui.

Mugur Mihăescu, clip-bombă după provocarea lui Florin Cîțu. „Vaccinul pentru mine conține sărăcie, oameni arși, cenzură” VIDEO

„Îmi doresc sănătate și să fiu fericit. Să am o situație financiară care să-mi permită să nu mă uit la nota de plată în restaurant”, a mai declarat Mugur Mihăescu.